Prasknutí vody, když se miminko více hýbe?

eellushka
2. kvě 2022

Myslíte ,ze může prasknout plodová voda , když se miminko vice hybe? Malej se mi strašně mrska a mam pocit jako by mi mel protrhnout břicho. Jsme 37tt a uz mě strašně bolí i pohyby, spíše to bolí dole. Mam takovy vystřelování do čípku, křeče kolikrat a přemýšlela jsem jestli se muze stát ,ze mi ta voda prdne když se tak hrozně hybe

titina12
2. kvě 2022

@eellushka možné je všechno 😊 měla jsem to podobně ale voda mi praskla ve 3:45 ráno a to malá byla v klidu 🙂

klokanka31
2. kvě 2022

@eellushka Možné je všelicos,ale neboj,moje malá si ke konci těhu dělala v břiše hotovou diskotéku, a vodu mi praskli až v porodnici 😃

maryjane91
3. kvě 2022

@eellushka neviem ci to je možné ale mne sa tak strasne hýbal od 30-38.tt ze som si myslela ze vyskočí cez pupok, ked sa so mnou niekto rozprával tak vzdy to skončilo pri tom ze mi pozeral na brucho a vyvaľoval oci ako sa mi neskutocne pohybuje 😀 cely čas hrozne tvrdnutie brucha, pichanie v cipku a tie pohyby cim vyšší tyzden tym bolestivejsie a voda nepraskla. Teraz som par dni pred termínom a modlim sa nech to uz pride

cilkat
3. kvě 2022

Pokud je hlavičkou dole a čípek zavřený, jsou ty plodový obaly vlastně všude něčím podepřený a to, že by si je protrhlo dítě vyloženě pohybem není úplně pravděpodobné... Ale i kdyby to zvládlo, v 37 tt už je to houby problém 😉 . Držím palce, ať je porod bez problémů a miminko příliš neotálí 😉 .

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru