Zdravím, mám trochu hloupý dotaz ale nedá mi to. Syn si dneska hrál s balonkem, seděl přímo u mě a najednou prasknul, šlupka jako dělo. Jsem těhotná 36tt a úplně jsem cítila jak mimčo sebou škublo. Evidentně se leklo.
Myslíte, že ho to může nějak ovlivnit?? Nebo ublížit 😶😶 úplně trnu hrůzou
Prostě se lekne, stejně jako ty nebo kdokoliv jiný, to je celé, nic víc, nic míň, chce to klid a neřešit hlouposti 😉
Promiň ale jako vážně?🤣😅
Leklo se, očividně to nečekalo 😁 je to ok
Mojej mame takto 3 tyzdne pred porodom brata niekto hodil pod nohy petardu. Vraj sa tiez strasne zlakol a sklbol v bruchu. A ked sa narodil tak sa lakal vsetkych hlasnych zvukov. Mama hovori, ze vzdy ked nieco buchlo tak so sebou sklbol. 🤷🏼♀️
Jako jestli nedostalo infarkt?🤔
@irmamala 😂😂😂
@lauriak tak petarda je něco jiného než balónek... a jinak který magor hodí někomu,navíc těhotné pod nohy petardu?
@luciesofiealex ja by som povedala k**ot 🤷🏼♀️
Ked som mala na silvestra 3 dni do terminu tak som sa bala ist von aby sa mi to tiez nestalo.
Ano, miminko zvuky z venku slyší, takže se leklo. Ale poškození sluchu bych se nebala a to je to jediné, co se mu logicky stát mohlo.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Kdyby ses tolik nepozorovala, stane se tolik věcí, ale prasknutí balónku ještě nikoho nehrozilo na životě...