Ahojte holky,
jsem 35. tt, dneska rano jsem si po dlouhe dobe delala smoothie a nas mixer to je teda strasnej randal a nejak mi to nedoslo, jak jsem byla rozespala a mixovala jsem si to primo u briska cca 15 cm od nej, proste na lince.
Muze tenhle hluk nejak poskodit miminko, co myslite nebo vymyslim blbosti? Nevim s jakou intenzitou tyhle hluky z bezprostredni vzdalenosti vnima...
Doslo mi to az potom, ze to asi neni nejlepsi napad, delat to primo u briska.
Dekuji vsem 🙂
Nemůže neboj
😂😂😂 dej pokoj trole
😁😁 taky mě vždycky napadly tyhle kraviny, ale neboj nemůže.. má kolem sebe plodové obaly a vodu. Navíc pokud je hlavou dolů, tak tam máš pánev a všechny orgány. Hluk sice slyšel, to jo..ale to je asi tak všechno..
no tvl......
Napust si vanu, ponor do ni hlavu a vedle si pust mixer. Asi tak nejak to miminko slysi. A vlastne jeste mene, protoze kolem je i nejaky tuk apod. ☺️
Poškodit určitě nemůže. Max. se asi může leknout, pokud je jinak zvyklé na tiché prostředí.
Jsem si vzpomněla na mixovací Karin 🤣🤣🤣
Bože🤦😁
Já asi dokážu pochopit skoro všechny dotazy... Ale u některých opravdu nechápu jejich myšlenkové pochody....
Hmm rekla bych, ze až se narodí a pustíš mixer, vstane a odejde obětovat beduinskeho osla, aby se zbavil toho traumatu.
Neeee 😅
Ja az do porodu jezdila se rvoucim radiem v aute, ted v druhem tehu taky. Nasledek to ma, syn me porad okrikuje, at pustim radio nahlas a zpivame spolu :D Ceho se vic bojim je jizda v traktoru po deravym poli...
@makovice88 ale hlavně ať si ho proboha nedává k sobě do té vany!!! 😂
Ahoj Karin 🙂
@mimco To me napadlo hned, co jsem to dopsala. 😂 Lidi jsou schopni vseho..
Ja jsem se po precteni nazvu diskuse tesila na Karin a ono asi nic... nebo?
Tvl mixovací Karin je zpět 😁😂
@klokanka31 dítě v břiše není vůbec v tichu. Např. jen peristaltika střev. Stačí najít videa, kde je to zdokumentovano. Sama jsem koukala, jaký je tam rachot😆
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Neblazni,nemuze...