Je možné mít poslicky takle brzo? Pokud sno , kdy jste pak rodily?
Porad me nárazove boli záda a tvrdne bricho relativne casto .
@terezakubis to ani nesahama a to tvrdnuti bych snad i neresila ale znervoznuji mi spis ty bolesti..tak snad je to normalni☺️ Dekuji za zkusenost☺️
@michaelarousova Mně začaly poslíčci taky takhle brzy, ale nebyla to nějak velká bolest. Rodila jsem 40+2.
@mamikry taky necitim nic strasnyho☺️Dekuji jsem zas o trochu klidnejsi😂
@michaelarousova Také jsem měla takto brzy u druhého syna. První narozen bez nich po prasklé vodě ve 34. tt, druhý poslíčci brzy a narozen v 39. tt. Doporučuju magnezium a kofaktory na vstřebávání.
@marti89 prave syn prvni take nsrozen driv ve 35tt tak se prave bojim☺️Magnesium beru,utrogestan beru tak smad to bude dobre☺️Kofaktory? Jako ze vitaminy?
@michaelarousova A jakou formu magnezia? Kofaktory jsou látky zajišťující vstřebávání tělem, aby magnezium jen neprošlo skrz.. Formy jsou hezky popsané třeba tady: https://www.fitness007.cz/blog/magnesium-proc-j...
Jako kofaktory se obvykle používá B6, selen nebo zinek, důležitý je i D3 (přes léto ze sluníčka, jinak nutné doplňovat). B6 je třeba v játrech, lahůdkovém droždí. Dá se udělat i koupel (ne horká, aby se nerozjel porod) z epsomské soli a přidat sodu bikarbonu. Také se dá koupit hořčíkový sprej od Renovality a stříknout si ho na nohy, je to fajn vzpruha pro ně.
@marti89 beru magnesii lactici ,to my napsala doktorka☺️Podivam se na to,dekui☺️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@michaelarousova ahoj Miso, i ja měla poslicky celkem brzy.. možná ze i ve stejném týdnu co ty . A teď jsem ve 36tt . Občas tvrdnuti břicha mám ale zas to rychle odejde . Dokonce jsem někde četla ze pokud tvrdne břicho tak si na nej nemáš sahat protože tím podpořis činnost dělohy .