zdravím maminky prosím o radu jsem 31tt uz taham na 32tt . a citim bolesti v podbrisku spodek mě šilene boli citim jak jsem roztahnuta dole a v noci citim ty bolesti jak se mala tlaci dolu jsou to posličci ? Neni to nejak brzo ? Se bojim že by to znamenalo předčasni porod děkuji za kazdou radu budu vdečna
@evellin123 tak to jsem rada děkuji za radu :D
Já bych ty pravé poslíčky přirovnala k zařazeným větrům 🤔 a měla jsem je cca čtyři noci před porodem.opravdu jako křeče v břiše ...
@sylvka no tak to doufam ze nebudu driv rodit mam jeste mesic cas :
jak dlouho trvaji posličky než prijde porod ?
Ja mela poslicky od cca 30.tt a rodila jsem az 41+1, kdy mi museli porod vyvolat. Kazde telo je jine.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@luksek2233 ahojky ,já jsem 33tt. a mám to samé,je to vpořadku tělo se už prostě chystá na porod ,já to tlačení dokonce cítím už 14 dní,ale já to mám tím že dennodenně taham 13 kilovýho chlapečka co máme doma a u doktora mi bylo řečeno ,co nejvíc odpočívat ,což se mi na té mateřské opravdu moc nedaří 😁. Takže u tebe doporučuju se natáhnout ,hodně ležet, dát si vanu a být v klidu je to fakt úplně normální neboj se 😉