Ahoj, je to v poradku? Dnes jsme meli styk a jsem v terminu porodu. Jde o to, ze me po nem boli v krizi a podbrisek v intervalech. Kdyz to mirne zaboli, ztvrdne mi bricho a tak je to uz asi 3 hodiny. Neboli to nijak zvlast, ale nevadi to tvrdnuti bricha diteti? Dekuji za odpovedi.
No kez by se to rozjelo ale hlenovou zatku jsem nikde jeste nepostrehla.
@saraca Každý porod je jiný, znám spoustu žen co ani neví že nějakou zátku mají.
@saraca Já jsem měla poslíčky dvě noci před porodem. Přišly bolesti, už jsem myslela, že seberu tašku a pojedu, ale intervaly se naopak prodlužovaly až nakonec ustaly a přes den zas nic. Pokud jsou bolesti pravidelné a intervaly se zkracují, tak bych řekla, že začíná porod. Každopádně držím palce, ať vše dobře proběhne.
@saraca zkus teplou vanu...pokud to jsou jen poslíčky,tak je rozežene.
Tak uz to ustalo uplne 😒. Tak snad zitra nebo pozitri. Uz to vypadalo nadejne. Jinak ve stredu mi chtej vyvolavat. 😣
Stahy pokracuji ale ve vetsich casovych rozestupech. Asi po hodine a jsou slabsi.
@saraca tak může se už něco dít. Ten porod má taky svůj průběh. Jinak když něco takového přijde, tak zkusit tu teplejší sprchu nebo vanu. Už jste v termínu, tak to každou chvíli bude.
U prvního dcery mi to taky začalo takhle postupně, ta sprcha to zesilila a zkrátila. Ale na všechno byl čas.
U druhé jsem měla překotný, tam praskla voda a hned kontrakce po 2 minutách, do porodnice jsme přijeli hned a já už na 8 cm a hned se šlo rodit.
Tak vám přeji ať máte pohodový porod a ať je všechny v pořádku 🍀
@saraca měla sem to samé co ty začínal mi takhle porod v půl desáté ráno zaceli bolesti po 10min a malá se narodila v půl druhé ráno a. Teď mi tu spinka 3deni holčička
Dekuji vsem za hezke zpravy a tem ktere uz maji sve zlaticko doma gratuluji a preji vse nej ❤️❤️❤️ Ja si jeste asi pockam.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@saraca Já myslím že ti začíná porod