Dobrý večer, zajímalo by me, jestli jste rodily v termínu nebo dřív, pokud jste měly poslíčky cca měsíc před termínem porodu? Poslední dny se cítím fakt hrozně, menstruační bolesti, břicho tvrdne, neustále lítám na malou, píchá me u čípku...Takové pocity jsme měla v prvním těhotenství až opravdu před porodem. Teď je to moje druhé těhotenství a mám pocit, že snad do tydne, do dvou porodim 🙈 Vím, že je to normální, ale tyjo ještě mesic takhle vydržet, doma mám dvouletou dceru a je to tedy zápřah😌
Ja mela poslicky mesic pred a rodila jsem den po terminu po dvou Hamiltonech, takze samo by se to mozna ani nerozjelo.
@krupka3 To je mi jasný, že mi to nikdo neřekne 😁 Ptala jsem se, kdy rodily ostatní, ne kdy porodim já. Je to náročný no, ale uteče to jako všechno 🙂
@legelata Tak alespoň že Hamilton zabral 😊
Ahoj, tvrdnutí břicha jsem měla cca 1,5 měsíce, poslíčky asi měsíc, ne tak často, ale nic příjemného to nebylo, nakonec 39+5, s tím čůráním tvrdnutím břicha a podobně, přesně vím o čem mluvíš, druhé těhotenství s malou které byl 1,5 roku když se dvojčata narodily byl očistec. Tam mi to sice naplánovali kvůli poloze na 38+0, ale taky jsem myslela, že už rodím asi 5x předtím, jednou už jsem dokonce jela okolo 35týdne, nakonec všechno dobrý. A mimochodem, teď když na to vzpomínám, to bylo ještě dobrý, když teď řádí tři, je to jak pytel blech 🙂 Držím palce ať to všechno dobře dopadne.
Mám úplně to samé, taky 35tt, doma dva kluky 4 a 1,5 r. Do toho dělám autoškolu. 1.9. mám už konečně zkoušky. Ale strach z toho, že porod přijde dřív je strašný. Přesně jak píšeš, bolení jako ms, tvrdnutí břicha, každou půl hodinu wc, strašný tlak na podbříšek, někdy už i na konečník, těhotenská nespavost, kdy se vzbudím a dvě hodiny čumím do stropu mezitím letím 4 krát na wc. Nejvíc mě zmáhá ta péče o ty starší. Aspoň, že už není takové vedro.
Jestli mohu, tak tě budu sledovat, nad kým z nás se bůh smiluje dřív?
Presne toto mam od 34tt, ted jsem 38tt a pry se ani nic nechysta... je to nekonecny od toho 34tt jsem to mela kazdy den, bylo to uz fakt unavny ted to nekdy neni tak hrozny ale tvrdnuti a takovy veci mam stejne furt tak jsem taky zvedava, myslim si ze nakonec budu jeste prenaset 😁
No to teda, synator mel totiz 4,8 kg 😂 Jinak s tebou soucitim, ten konec je hrozny kort kdyz clovek musi fungovat.
Děkuji vám za odpovedi, koukám, že samy dobře víte, jak je to úmorný. Děkuji za povzbuzení 😊 A obdivuji všechny, kdo má doma více než jedno dítě a do toho další na cestě 😌😁
Já měla šílené poslíčky od 35 TT pravidelne po 3-5 min . Třeba celou noc i 2-3 x za týden a porod 40+3
U prvního tehu jsem měla poslicky od 15 tt, od 34tt jsem myslela, že snad rodim, budily mě v noci fakt velké bolesti a rodila jsem 36tt, u druhého začali asi 34tt nebo 35 tt a rodila jsem 39tt.
Mesic pred terminem poslicky a porod az 6 dni po terminu :D
Moc děkuji za vaše další odpovědi, nemáme to jednoduché 😌
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
To ti nikdo nerekne, kdy porodis, poslicky muzes mit klidne 3 mesice a rodit az po terminu... Kazdopadne soucitim, ten konec jeste se starsim ditetem doma je fakt sila.