Ahoj holky, zbývá mi týden do termínu porodu, už jsem byla jeden den v porodnici kvůli špinění, já už jsem byla tak natěšená, že to začlo a ono nic.. takže jsem taková protivná, smutná nebo co... jak vy prožíváte ty poslední dny?
Ahoj.. no taky to zrovna neprožívám úplně růžově.. od začátku mě vše bolí a teď je to horší .. minulý týden mi doktor říkal, že na další kontrolu už nepříjdu a včera jsem tam byla a koukal na mě jak z jara, co tam dělám. Udělal Hamiltona, přesvědčen, že už vážně porodím, že je vše perfektně nachytané.. Já byla včera přesvědčena také, že porodím.. No a ono nic, poslíčky silné.. jsem unavená z toho už.. Jsem také podrážděná..Snad se brzy dočkáme 😉
Holky vydrzte. Posledni mesic je fakt opruz, ja jsem to mela stejne a spousta mamin urcite taky. Vsechno me bolelo, nic jsem nechtela. Nakonec jsem prenasela jen dva dny. Pokud muzete tak jeste dejte nohy nahoru, malou prochazku, dobry film, vanu.. U druheho tehotenstvi to cekani bude jeste delsi. :D
Podle prvního termínu bych mela rodit dnes a prd. Vsechno me bolí , mam tak silné poslicky do zad uz třetí den ve dne v noci ale bohužel nepravidelně. Vcera jsem mela nějaký splín a chtělo se mi uz hrozne brecet , to ty hormony a ani to nemuzu , protoze můj starší dvouletý synek kdyz by viděl plakat maminku , tak by se rozplakal taky.... Tak se držím i pro nej ale uz chci konec!!!
Jsem na tom uplne stejne, od minule soboty co jsem byla v nemocnici na kontrole jsem pry pripravena na porod a porad nic, dnes jsem 40+6, nalez z dneska stejny jako v sobotu. Dr pry na co porad cekam :D
No tak vidím, že si nemám co stěžovat ještě 🙂))) jsem 39.tt 🙂
Ja se tesila na porod uz od chvile, kdy jsem na testu objevila 2 carky. Druhe dite jsem prenasela a ty 3 dny byly nejhorsi. Rano jsem vstavala skoro s depresi, ze ani porodit neumim, nesnesitelna jsem byla uplne na vsechny a na vsechno. Ten konec je dost narocny
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
hnusně holka..všechno mě bolelo, vyhánění všemi možnými způsoby nezabíralo