V průběhu těhotenství jsem neměla žádné extra chutě,ale teď měsíc před porodem se nemůžu nabažit Margotky.Kazdy den mám jednu i dvě.Nechapu,proč zrovna tuhle sladkost..Navíc má v sobě alkohol,to mě trochu znepokojuje.A taky,že mám vysoký cholesterol a neměla bych tohle vůbec jíst.
Měla jste některá něco podobného?Také jste byly na Margotce? Může to mít špatný dopad na miminko?
Ja jsem ujizdela na vetrniku...mela jsem ho denne. No...chlapaka jsem si take pekne vykrmila. Mel pres 4 kila. Ale nic jsem si nevycitala..chut byla vetsi.
Já si na Margotce ujíždím celej život 😀 Pokud nemáš cukrovku nebo žloutenku a nebojíš se přibírání, tak se neboj. navíc myslím, že neobsahuje alkohol, ale jen tresť - jinak by byla až od 18 let 😀
Dneska jsem si vzpomněla na svoje těhotenské chutě - kyselý karbanátek. To bylo něco. Každý den ze školy rovnou do bufáče, kde ho měli. To bylo poprvé, podruhé ovocné zmrzliny, chodila jsme si s půllitrem a do třetice kyselé ryby. Navzdory pověrám, pokaždé holka. 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@michnovka Moje dcera takhle hltala koblihy. Ale strašně moc. Mimčo mělo při narození 4 120 g, tak nevím, zda-li to bylo z toho. 😀