Porodní cesty vícerodiček. Jak rychle se otevírají?

melek5
5. zář 2019

Ahoj holky chci se zeptat porodní cesty u vicerodicek se otevírají rychleji u porodu ne není to už porod třeba na 10hodin ne nebo jo jak se twn porod blíží tak se mi stahuje žaludek pri myšlence ue ro bude moc dlouho trvat ach jo 😏😏🙄🤔🤔

makronka222
5. zář 2019

Prvni porod raz dva a druhy vyvolavanej, praskla voda a den se nic nehnulo... takze to se neda srovnat. Taky jsem guglila:D zbytecne ale :D

klea81
5. zář 2019

Druhý bývá rychlejší, ale taky nemusí. 😇

melek5
autor
5. zář 2019

@klea81 jo ale ja jdu rodit po sesty

klea81
5. zář 2019

@melek5 tak to bude tak 5 minut ne? 😉Já už druhé málem porodila na chodbě porodnice.

melek5
autor
5. zář 2019

@klea81 noo 😂😂😂kezby patx porod byl za 4hodiny kvůli streptokoku tak ted vubev nevím kéž bys měla pravdu 💕

priefi
5. zář 2019

@melek5 je to hrozne individualni, ale ja osobne to mela tak, ze jsem u prvniho byla.zasekana az beda, po 30h se rozhodlo otevreni branky manualne lekarem z 4 cm na 10cm. Druhy porod behem cca 4h z 1 na 4 a behem 20 min z 4 cm.na 10.

ange_de_la_morte
6. zář 2019

je to individuální ale myslím že to především záleží na tvé mysli ..... prvního syna jsem rodila 40 hodin ( jo poslední hodiny mám v mlze protože mezi kontrakcema jsem zaspávala, nepamatuju si z toho konce skoro nic) ..... k druhému porodu jsem šla s tím že to bude jiné , že to půjde hezky, že zůstanu dýl doma a pak už pojedem ,,jen porodit,, a splnilo se mi to - kontrakce sice začla už den dopředu ale nebyla to žádná hrůza - nejprve jsem si byla jistá že jsou to jen posli, až ve středu odpoledne se to začalo nějak stupňovat, do porodnice jsme dojeli kolem 18-19hod ( to jsem byla už na 4cm - vůbec mi to nepřišlo) a malá byla na světě 23:09 ( takže nějakých 4-5 hodin od příjezdu do porodnice) - přišlo mi to ale jako 2 hodiny - víc ne, dala jse si horkou vanu s bylinkama, několikrát sprchu, pochodila jsem a ,,už jsme rodili,, :Đ :Đ od začátku jsem byla nadstavená tak, že ,,kontrakce je kamarád - s každou kontrakcí jsme o kus blíž,, jakoby jsem se jim víc ,,poddala ( lépe to šlo ve sprše nebo ve vaně) - v tomhle jsem určitě dělala chybu u prvního porodu - jakoby jsem se bolesti bránila a proto jsem se nejspíše pomaleji otevírala

jannym
6. zář 2019

Tak ja mela stesti v nestesti, prvni porod pohoda od prijeti do porodu 5,5hodiny a druhe slo v rezimu prekotneho porodu nez mi doslo ze uz jako fakt rodin tak uz byl venku ani zachranka nestihla prijet vcas zaplat pan buh za manzela a dispecerku z rychle ktera po telefonu byla uzasnou porodni asistentkou

antiope
6. zář 2019

Bylo to kratší, ale i tak se to vyšplhalo na 8 hod. Ale lépe jsem to zvládala. Naprostý rozdíl byl ale v druhé době porodní, žádné dlouhé tlačení, za dvě kontrakce byla dcerka venku. 😉

saminomimino
6. zář 2019

Hodně rychle taky to stokrát víc bolí ale je to fofr,u mě hodinka max dvě ,první cca 8 hodin

saminomimino
6. zář 2019

@melek5 po páté to byl fofr,ale pichali vodu,od toho za hodinu venku ,čtvrtý porod podobné jen voda rupla sama

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru