Včera jsem byla na kontrole (39+0tt), gynekolog mi napsal do průkazky:
děloha FX/3, normot, hrdlo sakr, měkké, 1,5 cm, pro prst.
Myslíte, že do konce týdne porodím? Já vím, že je to individuální, ale ráda bych už to měla za sebou :D
Od 37tt čípek měkký 1cm, otevřená pro prst , porodní cesty připravené ,malý hlavičkou naléhá ... No jsem 38+4 a pořád v celku 🤣 Takže můžeš porodit za den nebo za týden nebo třeba i přenášet 🙂
Achjo, já doufám, že do konce týdne je po všem, nechci přenášet. Zkusíme ten sex. Malá hlavičkou naléhá už snad týden, i břicho mám hodně dole, poslíčky mívám snad denně. Snad to pomůže :D
Dělám vše , úplně vše co se doporučuje a taky ho nějak nemohu vyhnat 🤣
Byla jsem na 3 prsty, hlenová zátka pryč, sex 3x denně a šla jsem na vyvolavacku 🤦
Uplne chapu jak se citis ja mam ted to same...krom toho nalezu ten jeste nemam zadny...vcera sem byla na poradne v porodnici a hrdlo 2.5cm,polotuhe a branka na jeden prst🤦🤦😞😞jsem aktualne 37+1tt ale vubec by mi nevadilo kdyby se to tydne zmenilo,taky nechci prenaset i kdyz mimco samo moc dobre vi kdy je ten spravny cas..Ja sem ale uz zoufala...chodidla otekle nonstop rano se nemuzu ani postavit na nohy..brisko uz mi prijde tezky,hodne dole,spodek me boli tak jako kdyby mi tam nekdo nakopal,v pochve me picha a po vcerejsi kontrole akorat spinim coz me rozciluje protoze mi si sexiku uzivame ted jako nikdy za cele tehu a tohle je des😞😞cele tehotenstvi jsem mela krasne,pohodove a bezproblemove ale tehle konec mi teda dava zabrat...ja jeste piju 3x denne caj z maliniku...drzim palce at se brzo dockas a vse probehne jak ma🍀🍀🤱🤱
Ale prcek je pry je uz krasne nachystany a nalehava na panevni vchod nebo co mam ve zprave...
Tak snad se nám mimča umoudří a budeme to mít brzy za sebou!
Zkus sex, hodně chodit, a ono se to snad rozjede 😉
@klokanka31 Zatím doma uklízím, snažím se pořád hýbat, piju maliník. Večer zkusíme ten sex, tak snad se to rozjede :D
Nám "předepsal" gyndař místo vyvolání sex 5x denně...no zasmála jsem se, že s dvouleťákem za zády to asi nedáme. Super jsou i akupunkturní body a umývání oken.
Mně pomohlo přerovnávat velikou knihovnu ☺
A mě pomohlo " promluvit " si s miminkem
@nagojka
@sajul Holky ale já myslím že na tom něco může být, že mimčo vyslyší naše prosby ☺
Manžel si s malou takhle povídal přes bříško, tvrdil že to bude holčička, a říkal že se narodí v neděli. Že není jisté který týden, ale v neděli. Pak jeden týden k ní začal mluvit ať si to rozmyslí, že si chce v neděli dohrát nějakou hru na počítači, a tak ať si to nechá na pondělí. V neděli začali bolesti, ale narodila se fakt až v pondělí ☺
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Klidne muzete i prenaset ....nalez na cipku neni vypovidajici...ten se muze zmenit z hodiny na hodinu nebo byt treba i tydny nemenny....
Jestli chcete podporit rozjeti porodu tak zkuste prijemnou chvilku s partnerem