Porod po císaři kvůli neúspěšnému vyvolání

kacka_h
21. črc 2017

Prosím o zkušenosti v podobné situaci .. muj první porod před 2lety byl ukončen akutním císařem pro nepostupující porod po 3dnech neúspěšného vyvolávání porodu .. teď mě čeká druhý porod a chtěla bych vědět jestli po takovém prvním porodu rodila některá z vás úspěšně klasicky?? 😀

zmrzlinka
21. črc 2017

@kacka_h ja ne.....mala šla taky císařem

kacka_h
autor
21. črc 2017

@zmrzlinka a jestli se můžu zeptat, měla jste k tomu druhému císaři ještě jiný indikace než ten první ??

zmrzlinka
21. črc 2017

@kacka_h ne.... pokaždý když mně ke konci vyšetřoval tak mi říkal že malá je pořád vysoko.Kdyz jsem dostala kontrakce tak jsem se vůbec neotvirala.Tak mne rizli.

kacka_h
autor
21. črc 2017

Aha, tak to mi mrzí :/
Já právě počítala s císařem hned od začátku ale doktor mi pořád tvrdí že nevidí důvod proč bych nemohla normálně .. ale docela se toho bojím když to poprvé nedopadlo ..

annie24
21. črc 2017

Já myslela, že když je první dítě císařem, tak druhé jde automaticky také..ani nevím kde sem to slyšela, ale asi je to blbost😀

vanilkacka
21. črc 2017

@kacka_h První porod před 2,5 lety, vyvolavany kvůli prenaseni, neotevirala jsem se,takže to skončilo akutním cisarem. Před 3 týdny jsem porodila v termínu klasicky, kontrakce se rozběhly samy, vše bez problemu.

kacka_h
autor
21. črc 2017

@annie24 jo to bývalo ale kvůli pojišťovnám a taky moc vysokému počtu císařů v posledních letech se od toho ustupuje pokud je to možné 🙂

kacka_h
autor
21. črc 2017

@vanilkacka jee tak to moc ráda čtu 🙂 první jsem měla úplně stejně jak píšete vy a toho druhého se bojím aby se to neopakovalo .. a dělala jste nějakou přípravu těla před druhým porodem?? Jako homeo čaje a tak?? 🙂

aronek
21. črc 2017

@kacka_h ahoj, prvního synka jsem porodila akutním cs po vyvolávaném porodu. Měl velký váhový odhad 5.1kg. Nakonec měl 3.6kg, ale porod nepostupoval a klesaly mu ozvy. Druhý porod po 2,5 letech. Odtekla voda, po 24 hodinách jsem se neotvírala a opět ozvy na prd, takže akutní cs. Po 4,5 letech plánovaný cs, po dvou už mně nenechaly to přirozeně zkusit. Pokaždý jsem se na porod připravovala, ale nedopadlo to. Na potřetí už jsem tedy měla homeo na cs.

kacka_h
autor
22. črc 2017

@aronek ty jo to mi mrzí že to dycky takhle nedopadlo .. já bych se tomu ráda vyhnula, poprvé mi dost trvalo než jsem se s tím srovnala, i když teď vím že je jedno jak se to mimco narodí, hlavně že je v pořádku ..

vanilkacka
22. črc 2017

@kacka_h Příprava tentokrát nebyla tak velká jako u prvního porodu,ale klasicka: pití maliniku, lnene seminko a trochu jsem cvicila s aniballem. Homeo jsem měla až na kojení. Všichni doktoři mi říkali,ze není důvod nezkusit normální porod,když mě jizva neboli a vahovy odhad byl taky ok. Jsem za normální porod moc ráda.

kacka_h
autor
22. črc 2017

@vanilkacka děkuji za info 🙂 stejně mě fascinují ty jejich váhové odhady a pak to stejně nesedí a akorát tím maminy straší .. mě tedy u prvního žádný nedělali ale ostatní kamarádky v mým okolí doktoři strašili s velkou porodní váhou a nakonec měli všechny do 3,5kil 😂😂

lucie01
22. črc 2017

První syn se narodil akutním císařem pro klesající ozvy, teď u druhého jsem si přála, kdyby to šlo přirozeně, ale přenášela jsem a prcek měl váhový odhad okolo 4 kg, tak mi doporučili císaře ( to byl pátek a v pondělí měl být provedený CS ). Vyběhala jsem si předoperační vyšetření, u toho trošku z nervů pobrečela no a prcek se v sobotu rozhodl, že to bude úplně jinak. Narodil se přirozeně hodinu po příjezdu do porodnice, míry 4250 g a 53cm ....takže ho byl kus 🙂 Jsem ráda, že to takhle dopadlo - i když jsem byla hodně šitá, stálo to za to 🙂

drzticka81
22. črc 2017

prvni cs akutni pro nepostupujici porod-syn mel 3.92 (u me se mudri vzdy s vahou strefili)-velka hlava-asi bych ho neprotlacila.....u druheho jsem nejedla zadne vitaminy,abych mohla zkusit rodit prirozene a mimino nebylo velke- vah.odhad opet 4 kg,navic nas pozorovali pro nadmerne mnozstvi plodovky-zvolila jsem si radeji cs, u tretiho mi v ove nabizeli prirozeny porod, ale ja si nepotrebuju nicdokazovat-navic jsem mela teh. cukrovku-sla jsem do tretiho cs-u ktereho jsem uz predem brala homeopatika, mela jsem i homeo na kojeni- treti byl tedy nej-v patek rizli a v po dopo uz nas pousteli domu-vse ok

kacka_h
autor
22. črc 2017

@lucie01 tak tohle je ten příjemnější scénář 🙂 přenášení se trochu bojím ale doufám že bude v pohodě ..

kacka_h
autor
22. črc 2017

@drzticka81 to chápu když vám tohle řekli a doporučili tak bych šla taky na sekci znovu, upřímně já šla do druhého mimca s tím že ani jinak rodit nechci .. a můžu se prosím zeptat na ta homeopatika na sc?? Jestli si vybavite název?? I když na netu to asi najdu že?? 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru