Poloha miminka v 34.tt

apollonka
9. srp 2019

Ahoj holky , mam takový menší dotaz 🙂 jsem těhotná v 34 tt od zacatku byl prcek hlavou nahoru a kopal me i tak pod zebry takze polohu dle pohybu nemohu vedet 🙂 ale uz asi týden se mi zda ze me netlaci hlavička pod zebry .. a proto me napadla jediná vec vzít angelsounds a poslechnout kde slyším srdíčko , dle toho tez usuzuji ze je hlavičkou dolu srdíčko slyším pod pupikem , chtěla bych vás poprosit kdo mate doma angelsounds můžete prosím poslechnout a napsat vaši zkušenost ? Sice je to pate těhotenství a do vaginalniho porodu chci jit tak i tak ale přece jen tou hlavičkou napřed by to bylo lepsi 😁 dekuji vám všem 💋

merope
9. srp 2019

Může být i všelijak a otáčet se postupně - já tedy rodila ve 33tt, tak vím jen do té doby. Takže 31tt poloha příčná (věděla jsem přesně, kdy se do ní otočil, myslela jsem, že je už hlavou dolů), 32tt poloha hlavou dolů, 33tt poloha koncem pánevním. Držím pěsti, ať hezky dorotuje a zůstane.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru