Pohyby ve 34. týdnu těhotenství

rencalou
6. bře 2016

Zdravím maminky,jsem šílený plašoun,možná to je tím,že mi bude už 38 😊jsem momentálně 34+3tt a pohyby cítím v menší intenzitě a hlavně ne často,vždycky úplně s napětím čekám na jakýkoliv kopaneček 😊 chci se zeptat jak jste to měli by v tomto týdnu?Děkuji za každou reakci

blecha94
6. bře 2016

@rencalou Ahoj, mimčo už nemá tolik prostoru se nějak divoce phybovat, začíná tam být těsno, takže pohyby už nebudou tak intenzivní ani častý. Mojde dcera se hýbala maličko skoro celé těhotenství (líná je dodnes 🙂) a ke konci už to bylo fakt pár pohybů denně. Neměj strach, pokud se pohne občas, je to v pořádku.

riga
6. bře 2016

@rencalou jestli jsi z toho nervózní, jeď se někam ukázat. Může to být v pohodě a normální, ale když se přidruží blbej pocit, je dobrý to prověřit.

hodbodova
6. bře 2016

@rencalou Ahoj,tak já mám zase pravý opak. Ve 34 tt a i dnes (37+6tt) malá kope jako o závod. Už od začátku byla aktivnější. Cítím jí každou chvíli. Buď se převalí a nebo se protáhne a nakopne mě do žeber. Když se mi zdá, že se málo hýbe,tak trochu bříško pohladím a malá se hned třeba jen drobným pohybem ohlásí, že je v bříšku 🙂 Je to individuální. Pokud tě to dost znepokojuje, tak zajeď na pohotovost a udělají ti UTZ a budeš klidnější hned 🙂

rencalou
autor
6. bře 2016

Já ten blbý pocit mám už od začátku,snad kvůli všemu,ale naštěstí vždycky bylo všechno v pořádku 😊 jen mně zajímá jestli to máte některá stejně 😊 do poradny jedu ve středu

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru