Ahoj holky,
Mam velkou prosbu, zacinam 25. Týden občas cítím pohyby malého spíše tedy večer, ale někdy se mi stává ze ho 2 dny necítím, ne to naše první mimi tak mam velky strach. Placentu mám nahoře. Jak jste to měli VY, já jsem hned ze všeho špatná a vyplasena. Dekuji
@lisu je to normalni..v tehle fazi tehu staci aby se mimi otocilo smerem dovnitr a uz pohyby necitis..od toho 30tt uz bys je mela citit kazdy den, tam uz to chce hlidat..pohodovy zbytek tehu preju.
@lisu ahojky. To znam ja jsem ve 27tt a neni to tak dlouho co jsem to resila take,treba den mi mala radila a pak dva a klidne az tri dny nic a klid...tak sem z toho byla vyjukla a asi dvakrat uz pripravena ze jedu k doktorce ale pak sem dala na rady jinych maminek hodne se napila a snedla neco moooc sladkyho treba kus coko,a pak si lehla na zada a cekala a to pak radila 🙂 ale nic se neboj v tomto tydnu jsou pohyby nepravidelne a jeden den mimi radi a pak 2 dny ,,spi" , a ma tam stale dost mista tak se tam hybe a plave si a ani o tom nevis.nebo kope ,,dovnitr" ted jsem v tom 27tt a zapisuju si casy kdy kope atd...a pak je to zajimave procitat zpet,kope uz docela v pravidelnou dobu... rika se ze pravidelne pohyby citis od 28tt. Takze maminko klidek a citim s tebou 😊😊
Proto mám angelsounds. Když se mi zda že malá se nic moc hýbe poslechnu a sem klidná. 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, tak já jsem dneska zacala 30tt a pohyby citim od cca 21-22tt, intenzivnejsi tak od cca 25tt, taky jsem naší malou třeba o víkendu necitila moc nebo vubec, mudr řekla že tam jeste porad mají hodne mista a muze být ulozena u placenty nebo nekde jinde a nemusim ji ještě citit, nicmene jak jsem psala, ted jsem zacala 30tt a cca od 28tt už ji cítím opravdu hodne a každý den, mudr rekla že u prvorodicek je to normalni, jo a placentu mám vepředu, proto jsem taky ty pohyby citila později ☺️