Holky, máte též někdo takové občas podivné pohyby mimča v bříšku... Já někdy cítím takové tako rychlé zaškubání. Vůbec nevím, jak to prcek může dělat, jako chvilkové rychlé zabubnování, nevím jak popsan nejlépe. Jinak normální pohyby, jako kopání, šťouchání, škytyvka.. to cítím také, ale tyto jsou takové podivné. Neumím si představit, jak to dokáže, co to je? Míváte to občas také? Díky
Ahojky, mě to taky malá v bříšku dělala..nevím co to bylo, ale teď jak je venku, tak jak se občas protahuje po probuzení, tak se ji roztřepou nožičky z toho jak je má ještě slabounké asi, takže to možná bylo něco podobného 😉 každopádně byla a je v pořádku a je nás více, takže to je podle mě v pořádku 🙂
Díky holky, jsem ráda, že v tom nejsem sama.. to by mi na klidu nepřidalo. Teď jsem klidnější 😉
🙂 už jsem to slyšela od několik ženských a naše malá čůrá teda v 31tt asi 6x denně 😀 myslela jsem že je to škytka ale tu jsem asi ještě necítila..
taky jsem to občas cítila, teď už moc ne ale připomnělo mi to jako tik... takovej škub 🙂 taky jsem se bála, ale malej je v poho... ted se vlní... a převaluje 🙂
@banny1986 to by mohla být pravda 🙂 Malá to dělala po narození, že se po čůrání "otřepala" 😉
@pampeliska1 Nebo tak.. otřepání počůrání🙂
Já právě měla období kdy mi připadalo jako by malej vibroval :D ale teď už to dlouho nebylo ťuk ťuk... tak snad ok, pohyby cítím normálně 🙂
Maminy,nic si nevysvětlujme 🙂 a buďme rády za to,že se ti naši prvkové mají k světu 🙂 ať si kopou,škytají a plavou si tam v teploučku dokud mohou 🙂
Maminky, já to měla v těhu taky a jak jsem začala brát hořčík, tak to bylo lepší 🙂 Malá ty záškuby měla ještě prvních pár měsíců, když byla na světě, ale hořčík jsem brala dál a pomalu vysazovala a teď už je to dobré. Má půl roku a cca 3 měsíce už cukání nebylo 🙂
Mě malý taky takhle v břichu "vibruje". Mě to hrozně lechtá🙂 Pak většinou následuje kopanec pod žebra a to už taková sranda není 🙂
Mám to taky a nějak extra to neřeším.
taky cítím něco jako zaškubávání. Vždy jen pár rychlích škubavých pohybů a je to jen chvilička
@partyzanka91 - Mám to samé, takové rychlé škubání třeba 3x-5x a mezítím normální kopnutí, taky by mě zajímalo,co to tam provozuje,jinak vitamíny beru normálně a dělá to stejně,tak snad to bude normální :D Ale můj dr. na t nijak děsivě nereagoval, že je to normální, tak uvidím, co bude vyvádět až se narodí :D
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@innula mám taky, poprvé mě to vyděsilo, nevím co to je, ale mrně je v pořádku tak už to neřeším 😉