Dobry den, ahoj maminky.
Rada bych se zeptala, od cca 19tt citim pohyby, byly celkem silné, mala kopala jak diva, cca pred tydnem se pozměnily na prevalovani a bolestivé kopani, kdy jsem měla pocit, ze mi odejde z bricha...
No a nyni jsem 28tt a pohyby jsou prevalovani, sem tam kopne, takove jemnější. Dříve to bylo skoro cely den a ted se jakoby uklidnila. Mam byt také klidna? Je to normalni? Citim ji denne, jen je jemnější, jsem z toho nervozni...na ko jdu 10
Poradite mi Vase zkušenosti, prosim?
@deniss88 Uz nema tolik prostoru. Pohyby maji postupne jiny charakter a intenzitu
@deniss88 Ahoj, taky bych řekla že je to menším prostorem, každopádně já když jsem čekala první tak pro můj klid jsem si pořídila Angel sound a byla jsem klidnější 😊.
Ano čím víc těhu seš, tím míň a míň místa mimčo v břiše má... Pohyby nejsou tak časté, ale můžou být o to víc intenzivní. Já sem teď ve 34 tt, přes den o ní skoro nevím za to večer je to teď masakr... Buď klidná, vše je určitě, tak jak má.
Dekuji vsem za odpovedi! 😊🌷
Ahojky já jsem 29tt a malého citim jen radit na močáku nejlépe večer.. Občas kopne aby se neřeklo.. A ani nereaguje na stouchance, občas na sladké.. Je už to jiny a to mám placentu na přední straně takze jsem ráda, že ho vůbec cítím 🙈
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@deniss88 Ja jsem 35tt a pohyby cítím už jen minimálně 👶🏼 Podle dr. Je to tím, jak už malý nemá tolik místa a tak se jen tak ,,boulí,, každopádně pokud bych necítila ani tohle déle jak 12 hodin, měla bych k ní upalovat nebo jet rovnou do porodky 🙏🏽☺️