Pohyby miminka 36.tt. Máte některá podobně?

kleera
9. čer 2022

Milé ženy, mám na vás otázku, ohledně pohybů miminka.
Jsme otočený hlavou dolů a hlavička je již hodně nízko, a pohyby plodu cítím nejvíce dole vlevo i vpravo u pánve a někdy i v místě ochlupení. Měla nebo máte to některá též?
Děkuji

cekamnazazrak
9. čer 2022

@kleera sice jsem 32tt ale mimčo mám hlavou asi od 20tt a vždy jsem cítila mimčo nejvíc dole... teď ještě víc než před tím.. jak tam otáčí hlavičku sem tam a plácá si rukama do čela - nebo alespoň na každým ultrazvuku to dělá 🙈😂 nehoře pohyby v podstatě necítím, občas trochu ve střední části boku, kde má nožičky, ale je spíš natočený páteří ven a moc sebou nemrská, tak toho taky moc není... manžel do teď cítil jen jednou jak mě mimčo šťouchlo a to proto, že se posouvalo zadkem z pravé strany na levou, tak se asi nějak víc mrcasilo... 😅

malinkata
9. čer 2022

Já jsem 31 týden a dloube mě dole neskutečně. Též je hlavičkou dolů a věčně mi tlačí na mocak, ale hodně cítím i nožičky nahoře, jak se otaci. Boule kolem pupku - zřejmě nožičky. Někdy to je už náročné

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru