Pohyby 36.tt. Máte to také tak někdo?

cimroska
8. únor 2020

Ahoj, jsem teď 36tt a od rana se mi malej strašně roztahuje. Neustále se mi přesouvá z jedné strany nadruhou a celkem dost to bolí a jde mi to až k dolu k děloze. Mate to tak taky někdo? Vim, ze už má malo místa, ale on se fakt dnes snad ještě ani nezastavil. Mám neustále hranaté bricho. Je to normální?😀🙂

sudylichozrout
8. únor 2020

@cimroska Je 😂 Jsem 35tt a mam pocit, ze mam v brise neprestavajici technoparty 😋

amazonkajanik
8. únor 2020

@cimroska 😁 do čípku mě rád stouchal,když jsem potřebovala chodit a jinak byl věčně zapresovanej pod pravým zebrem. Nejlépe si to nacasoval,kdyz jsem řídila. Někdy to bylo až tak moc,že jsem se o jeho nohu mohla "opřít". A já byla prý taky pěknej divoch 😂

cimroska
autor
8. únor 2020

@sudylichozrout 😀 ja vim, ze je to asi normální, jen už mi to přijde fakt divny, ze až tak moc 🙄😀

cimroska
autor
8. únor 2020

@amazonkajanik já prave cely den jen lezim a i tak to děla a dost to bolí i dole

amazonkajanik
8. únor 2020

@cimroska Jj, budíček kolem 5h ráno,mamo vstavej,padej se najíst,pak můžeš zas spát. Večer kolem 22h totéž,uklidnil se až po sežrání půl vanicky zmrzliny 😁 no a přes den si vybíral ty nejnevhodnejsi situace,no

cimroska
autor
8. únor 2020

@amazonkajanik no, jenže mne se fakt cely den nezastavil. Od rana se proste porad hybe🙄🙄

amazonkajanik
8. únor 2020

@cimroska to je dobře,aspoň je vidět,že se má čile k světu 😉 třeba u mě neplatilo,že se před porodem pohyb utlumí. Ten den jsem byla na monitoru a křivka byla,jak seismograf na Etně a že prý rodit ještě nebudu😂 to bylo kolem 9:00 a v 18:55 jsem porodila 😁

martt
8. únor 2020

@cimroska Buď ráda, že to máš přes den. Když jsem čekala druhý, měl největší energii večer a v noci. Jen jsem si lehla začal kopat a pohyboval se až do rána. Občas to vypadalo že v tom břiše nacvicuje spartakiadu😂🤣🤣. Tenkrát jsem se ptala i svého doktora. A ten říkal, že to je normální, že bude pravděpodobně živější. A je pravda, že mu jsou teď 4 a celý den se nezastaví.

cimroska
autor
8. únor 2020

@martt no jestli to nebude i v noci teprve uvidim 😀

wendyp
11. únor 2020

Normálka ted sem 41tt a uz mám pocit ze prasknu

cimroska
autor
12. únor 2020

@wendyp no, u me to byl ale zrovna případ, kdy jsem fakt porodila. 😀😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru