Pohyby 35+5tt. Máte podobnou zkušenost?

kacous001
10. čer 2023

Ahoj chtěla bych se zeptat jestli ma nekdo zkusenosti. Vcera se prcek ozival furt cely den pak k veceru uz se sklidil a obcas se ozval. Dneska to stejne, pohyby citim i bouly obcas mam jenom dneska je klidne ma nekdo zkusenosti? Dekuji

siima12
10. čer 2023

@kacous001 Mimča tam mají už míň místa, tak už nejsou takové diskotéky v břiše. Já jsem 35+2tt a taky někdy malá je v klidu. Pak nastane den kdy by mě chtěla prokopnout břicho.😅

kacous001
autor
10. čer 2023

@siima12 Jako pohyby citim ale ma obdobi kdyz je treba obed nebo vecer a to tam snad dela salta….ale vcera se tam hybal furt a dneska klidny. Ale pohyby citim ale ne tolik tak si rikam jestli vse ok 🙂 ale dekuji za uklidneni

siima12
10. čer 2023

@kacous001 Neboj určitě je vše v pořádku, pokud cítíš pohyby. Může i spinkat, a pokud máš angelsound tak poslechni. Já taky když dlouho nic tak si vezmu a poslechnu a jsem klidná. Zrovna dnes mě chce asi prokopnout skrz na skrz.😂😂

amazonkajanik
12. čer 2023

@kacous001 týden před porodem mě dělali poslech 2x, malý si milostivě spinkal. V den porodu, kdy se tvrdí, že mají útlum, akční, že křivka vypadala jak záznam seizmické aktivity na Etně v době výbuchu 🤣 na tom základě mi i tvrdila doktorka, že porod jen tak nebude (za 9h byl na světě). Mají své dny, stejně jako my. Kdyby byl klid více jak 12h i mimo jeho standard,tak plaším. Ale nenechal mě usnout a dospat. Jo a řídit. Jak jsem sedla za volant, rozhodl se prozkoumat oblast žeber,jater,atd 🤣 na STK jsem si o jeho nohu "opřela" i ruku a chlapi tam absolutně nechápali, že ještě s takovým bubnem řídím...

adelapolloczkova
13. čer 2023

U mne malá snad 20 hodin denně aktivní, kope me do žeber, žaludku a hlavičkou tlačí na močový měchýř. Tak je to už asi přes měsíc ...jsem 36+2 a už jsem se dlouho dobře nevyspala 😅 Taky jsem přemýšlela jestli je všechno ok, doktor říkal že jo, ať jsem ráda, že se má k světu 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru