Ahoj. Chci se zeptat: v noci tak 2x a od rana vicemene pravidelne mam mirne bolesti v bederni casti zad a k tomu rano a ted vecer jsem mela hlenovity vytok s mirne nacervenalou barvou. Myslite,ze je to zacinajici porod? Nechci plasit ani manzela,ani v porodnici. Dnes jsme ukoncili 39tt.Diky
Zacatek to byt muze ale zatim se nic moc nedeje. Pozoruj se dal, kontrakce nejsou mirne a spis by melo jit o tlak na spodek nez do beder
@aumimiau To bude porod 😊 mě odešla zátka zároveň se začátkem bolestí v kříži. Po celou dobu porodu mě bolelo jen v kříži,nic víc.
@klokanka31 Myslim na to v jednom kuse. U starsiho ditete sem to mela podobne-bolesti do zad,ale bez toho zbarveneho vytoku. Ten byl jako hlen,kdyz se vysmrkam.
Já jela jakmile byly bolesti pravidelný a to mi zátka neodcházela (nebo jsem to nepoznala.:D) nepraskla voda nic. “Jen” bolesti. Nakonec si mě tam nechali, ale jen protože jsem měla jít na vyvolání další den.
@aumimiau Jo to byla určitě ta zátka 🙂
@aumimiau To je super tak moc gratuluju 🍀🍀🍀
@klokanka31 moc dekujem
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@aumimiau rodim po druhe a stejne to nepoznam 😄🙏
Hlenova zatka muze odejit nekolik dni pred porodem a pravidelne stahy mam treba uz 4 dny po sobe. Mam je po peti minutach, ale stejne to nakonec prejde. Mam je klidne cely den🙈 uz jsem byla v porodnici a poslali me dom. Myslim, ze super je tepla sprcha. Bud to zahene a porod to nebude nebo se to zhorsi a porod se rozjel 😊 drzim palce, at to jde hladce. Zkus tu sprchu, me to vzdy pomuze.