Počátek porodu?

aumimiau
28. lis 2021

Ahoj. Chci se zeptat: v noci tak 2x a od rana vicemene pravidelne mam mirne bolesti v bederni casti zad a k tomu rano a ted vecer jsem mela hlenovity vytok s mirne nacervenalou barvou. Myslite,ze je to zacinajici porod? Nechci plasit ani manzela,ani v porodnici. Dnes jsme ukoncili 39tt.Diky

monii007
28. lis 2021

@aumimiau rodim po druhe a stejne to nepoznam 😄🙏
Hlenova zatka muze odejit nekolik dni pred porodem a pravidelne stahy mam treba uz 4 dny po sobe. Mam je po peti minutach, ale stejne to nakonec prejde. Mam je klidne cely den🙈 uz jsem byla v porodnici a poslali me dom. Myslim, ze super je tepla sprcha. Bud to zahene a porod to nebude nebo se to zhorsi a porod se rozjel 😊 drzim palce, at to jde hladce. Zkus tu sprchu, me to vzdy pomuze.

sanyy22
28. lis 2021

@aumimiau zkus Zavolat do porodnice, tam poradí 😊 já tam volala skoro furt 😆😆

vikinkav
28. lis 2021

Zacatek to byt muze ale zatim se nic moc nedeje. Pozoruj se dal, kontrakce nejsou mirne a spis by melo jit o tlak na spodek nez do beder

klokanka31
28. lis 2021

@aumimiau To bude porod 😊 mě odešla zátka zároveň se začátkem bolestí v kříži. Po celou dobu porodu mě bolelo jen v kříži,nic víc.

marselina
28. lis 2021

@aumimiau dej si teplou vanu třeba se ti uleví a porod sw rozjede. Mne to vždycky pomohlo

aumimiau
autor
28. lis 2021

@marselina Sprchu sem si dala. Na chvili klid,pak ale zase. Neni to velka bolest,jen dost neprijemna.

aumimiau
autor
28. lis 2021

@klokanka31 Myslim na to v jednom kuse. U starsiho ditete sem to mela podobne-bolesti do zad,ale bez toho zbarveneho vytoku. Ten byl jako hlen,kdyz se vysmrkam.

pampeliska1313
28. lis 2021

Já jela jakmile byly bolesti pravidelný a to mi zátka neodcházela (nebo jsem to nepoznala.:D) nepraskla voda nic. “Jen” bolesti. Nakonec si mě tam nechali, ale jen protože jsem měla jít na vyvolání další den.

aumimiau
autor
28. lis 2021

@sanyy22 Zkusim pockat do rana a pak zavolam. Asi budu taky pecena varena na telefonu. 😉

klokanka31
28. lis 2021

@aumimiau Jo to byla určitě ta zátka 🙂

monuleee
28. lis 2021

@aumimiau asi bych jela do porodnice ať na tebe mrknou

aumimiau
autor
1. pro 2021

@monuleee tak to nakonec byl porod. Akorat,nato,ze.to je 2.mimi,trvalo to extremne dlouho. Mame ale zdravou krasnou holcicku.

klokanka31
1. pro 2021

@aumimiau To je super tak moc gratuluju 🍀🍀🍀

monuleee
1. pro 2021

@aumimiau no tak to je úžasná zpravicka,až na tu dobu trvání🍀 moc ti gratuluju,ať vám dělá jenom radost🍀🥰

sanyy22
1. pro 2021

@aumimiau gratuluji moooc, hlavně ať jste obě zdravé 🥰❤️

lenulacek
1. pro 2021

@aumimiau dva týdny dozadu jsem rodila potřetí a tohoe jsem měla tak dva týdny. Zatka mi tentokrat odcházela dlouho. Rodila jsem 41+0. Ale každá to má jinak no 🙂

marselina
1. pro 2021

@aumimiau juuuu obrovska gratulace💗ať se miminku i tobě krásne dari

aumimiau
autor
3. pro 2021

@marselina moc dekujem

aumimiau
autor
3. pro 2021

@sanyy22 moc dekujem

aumimiau
autor
3. pro 2021

@monuleee moc dekujem

aumimiau
autor
3. pro 2021

@klokanka31 moc dekujem

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru