Plodová voda nebo výtok z tablety?

karina100
7. kvě 2024

Ahoj holky,
prosím o radu zkušenějších. Momentálně jsem ve 28tt a dostala jsem od doktorky tablety na zavádění (Cotylena) kvůli kvasinkám. Předtím jsem měla dvakrát Macmiror, ale kvasinky se vždy vrátily. Ale k věci.. včera večer jsem zavedla první tabletu a zdálo se mi, jako bych při zavedení cítila mírné rupnutí jako když praskne třeba nějaká kapsle. Nevěnovala jsem tomu pozornost, protože se nic nedělo. V noci jsem se ale vzbudila s pocitem, že jsem se snad počůrala - měla jsem mokré kalhotky. Pak se mi to stalo ještě jednou a od té doby nic. Mohlo to být z té globule? Četla jsem, že ano, ale i tak jsem hrozně vyděšená.. nemá někdo nějakou podobnou zkušenost?
Moc děkuji

martina1317
7. kvě 2024

@karina100 jed do nemocnice at zkontroluji, zda to neni plodovka. Tu mokrou vlozku s sebou. Urco to nech zkontrolovat…. Drzim palce

gats
7. kvě 2024

@karina100 Z globulí na kvasinky jsem měla taky vždycky hodně mokro, až jsem nemohla v noci spát, tipla bych, že to bude spíš tím. Ale kontrolou u gynekologa nebo v porodnici nic nezkazíš. Doporučuju koupit v lékárně Temešváryho roztok pro všechny případy.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru