Ahoj maminky , mám prosbu ,dnes jsem byla na kontrole jsem 35+4 a dr mi řekl , že mám hodně plodové vody a více mi k tomu neřekl ?! Máte někdo zkušenost ? Děkuji
@zelenaesmolda ptala ale jeho odpověď zněla ze se to stává a kdyby něco ať prijedu a nebo ze se uvidíme za dva tydny
Ale na internetu píší celkem vážně i věci tak nevím
@misamikes já jsem měla s malou plodové vody též hodně a dozvěděla jsem se to až v nemocnici den porodu a nic se nám nestalo. Malá měla mít přes 4 kg až se narodí, buben jsem měla, jak kdyby tam byla dvojčata. Když jsem přijela do porodnice, sestřičky mi pichly vodu a smaly se, ze potřebují snad belík 😅 malá se narodila a odesla jsem domu s 3 kg holčičkou..byly jsme obe zdrave a v pořádku, jenom se mala trosku nalokala te plodové vody,ale je naprosto zdravá a dela nám každý den radost 🥰
@misamikes já měla nadlimit plodové vody v obou těhotenstvích, první dceru jsem rodila 34+0 a řekli mi, že plodovka mohla tlačit na čípek, který jsem měla zkrácený, druhou dceru jsem rodila 38+5. Moje máma měla taky nadlimit a měla vše v pořádku a obě děti v termínu. Takže to podle mě neznamená víceméně nic 😂
@misamikes taky jsem měla hodně plodovky , pupek jak když bych čekala trojčata. Moje dr neřešila ale vše bylo v pořádku i když jsem rodila o dva týdny dřív. Ale měla jsem opravdu hodně , něco šlo ven po cestě do porodnice a v porodnici sestra ještě píchla vodu a sama se divila kolik ji mám .
měla jsem hodně plodovky, dozvěděla jsem se to až na kontrolách v porodnici před termínem.. porod vyvolávaný týden po termínu...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@misamikes
a proc ses nezeptala primo jeho?