Ahoj, četla jsem, že lakmusovy papírek na pH moči dokáže odhalit únik plodové vody. Fungovalo to některé z vás? Případně jak mám tento test provést?
@barmil já to třeba tak měla prd a proud vody , každá je jiná ;)
@kristousenecek taky tak. Porodní bolesti jsem považovala za zarazene větry,tak jsem si po sprse chtěla prdnout a v tu ránu už jsem seděla na okraji vany a viděla i krvavé nitky (domyslela jsem si,že zřejmě zatka) no a kluk se narodil za 40min na to 😂
Je mi jasné, že proud vody bych poznala. Spíše mi jde o to, že sem tam ze mě něco vyteče. A nevím, zda se jedná jen o výtok, nebo to může být plodovka
@amazonkajanik tak to mě pobavilo 😀 😀 😀 😀
@ratajovska z ženský furt něco vytíká 😀 😀 kolikáty jsi týden?
@ratajovska Pokud pořád něco teče, tak to asi bude plodovka.
@radulka57 39+6
@ratajovska vyražte do porodnice. Já takhle donutila muže u prvního miminka, v lékárně na mě koukali jak na blázna 😆. Tak jsme jeli a byla to plodovka, jen šla po troškách, protože malý odtok zašpuntoval hlavičkou. Před tím mi tedy odešla zátka.
@radulka57 no,sestry v porodnici se moc nesmály,když jsme dorazili. Myslely si,že je čas,dyť jsem byla prvorodička. A pak mi dávaly vybrat,jestli zvládnu přejít na sál,nebo budu rodit na vyšetřovně 😁
@amazonkajanik Tak to je síla. Já to mám do nejbližší porodnice min. 40 minut autem, tak to nevím, co bych dělala 😨.
@katule1990 no,nepřestěhovat se ještě v 1.trimestru zpět do rodiště,tak bych rodila v sanitce. Bydleli jsme v Železné Rudě a nejbližší porodnice je v Klatovech,páč Sušice už porodnici nemá a i tak,tam to trvá cca 30min...
@ratajovska mě u druhého taky prd a vody jak blázen a do půl hodiny syn byl venku a u prvního mi ji puchly a rodila jsem až za 4 hodiny
@amazonkajanik malá taky kdy to šlo porodit vaginálně a ne akutní císař malá je taky venku od prasknutí vody za 40minut ,bolesti sem měla něco jak ty kdy mě nepraská voda ani nevím že rodím ,;)
@amazonkajanik ;D jako bych četla svoje,a to sem rodila taky po prvé , doufám že druhé bude to samé ,ať nemám čas se bát ;)
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@ratajovska nejlepší je dát vložku a dojet do porodnice, maji na to roztok.
Me orasjla a byla to jen louzicka na kalhotkách, pak vždycky odteklo trochu při pohybu.. Určitě to nebylo jako ve filmu, prd a proud vody