Plodová voda. Jak provést test úniku plodové vody? Funguje to?

ratajovska
10. říj 2020

Ahoj, četla jsem, že lakmusovy papírek na pH moči dokáže odhalit únik plodové vody. Fungovalo to některé z vás? Případně jak mám tento test provést?

barmil
10. říj 2020

@ratajovska nejlepší je dát vložku a dojet do porodnice, maji na to roztok.
Me orasjla a byla to jen louzicka na kalhotkách, pak vždycky odteklo trochu při pohybu.. Určitě to nebylo jako ve filmu, prd a proud vody

kristousenecek
10. říj 2020

@barmil já to třeba tak měla prd a proud vody , každá je jiná ;)

amazonkajanik
10. říj 2020

@kristousenecek taky tak. Porodní bolesti jsem považovala za zarazene větry,tak jsem si po sprse chtěla prdnout a v tu ránu už jsem seděla na okraji vany a viděla i krvavé nitky (domyslela jsem si,že zřejmě zatka) no a kluk se narodil za 40min na to 😂

ratajovska
autor
10. říj 2020

Je mi jasné, že proud vody bych poznala. Spíše mi jde o to, že sem tam ze mě něco vyteče. A nevím, zda se jedná jen o výtok, nebo to může být plodovka

radulka57
10. říj 2020

@amazonkajanik tak to mě pobavilo 😀 😀 😀 😀

radulka57
10. říj 2020

@ratajovska z ženský furt něco vytíká 😀 😀 kolikáty jsi týden?

eva118
10. říj 2020

@ratajovska Pokud pořád něco teče, tak to asi bude plodovka.

ratajovska
autor
10. říj 2020

@radulka57 39+6

mamikry
Autor odpověď smazal
Zobraz
mamikry
10. říj 2020

@ratajovska vyražte do porodnice. Já takhle donutila muže u prvního miminka, v lékárně na mě koukali jak na blázna 😆. Tak jsme jeli a byla to plodovka, jen šla po troškách, protože malý odtok zašpuntoval hlavičkou. Před tím mi tedy odešla zátka.

amazonkajanik
10. říj 2020

@radulka57 no,sestry v porodnici se moc nesmály,když jsme dorazili. Myslely si,že je čas,dyť jsem byla prvorodička. A pak mi dávaly vybrat,jestli zvládnu přejít na sál,nebo budu rodit na vyšetřovně 😁

katule1990
10. říj 2020

@amazonkajanik Tak to je síla. Já to mám do nejbližší porodnice min. 40 minut autem, tak to nevím, co bych dělala 😨.

amazonkajanik
10. říj 2020

@katule1990 no,nepřestěhovat se ještě v 1.trimestru zpět do rodiště,tak bych rodila v sanitce. Bydleli jsme v Železné Rudě a nejbližší porodnice je v Klatovech,páč Sušice už porodnici nemá a i tak,tam to trvá cca 30min...

fouskovi
10. říj 2020

@ratajovska mě u druhého taky prd a vody jak blázen a do půl hodiny syn byl venku a u prvního mi ji puchly a rodila jsem až za 4 hodiny

kristousenecek
10. říj 2020

@amazonkajanik malá taky kdy to šlo porodit vaginálně a ne akutní císař malá je taky venku od prasknutí vody za 40minut ,bolesti sem měla něco jak ty kdy mě nepraská voda ani nevím že rodím ,;)

kristousenecek
10. říj 2020

@amazonkajanik ;D jako bych četla svoje,a to sem rodila taky po prvé , doufám že druhé bude to samé ,ať nemám čas se bát ;)

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru