Zdravím dnes kolem 11 že mě začala kapat čirá tekutina. Nevím jestli je to voda nebo ne. Na inkontinenci jsem celé těhotenství netrpěla a nyní při každé změně polohy cítím mokro teče mi to po nohách neustále měním vložky. Nemá to žádný zápach jsem ve 38+3 týdnu ve čtvrtek po Hamiltonovy. V sobotu ráno jsem byla v porodnici s bolestmi které se ukázali jako planý poplach. Kontrakce nemám a břicho netvrdne. Nechci jet zas zbytečně a být za idiota ...
@jana125125 já bych teda na 100% jela hned
@jana125125 to bude voda. vezmi si bilou vlozku bez toho modreho pasku uprostre a zajed do porodnice. oni na tom vyzkousi test, jestli je to plodovka. pokud ano a praskla, bude tect porad az do porodu.
@gbp a je možné že to souvisí že změnou polohy? Třeba když se ohnu nebo dám jinak nohu?
😀 Jsi po Hamiltonovi a 38+3 a váháš, jestli jet? 😀 Jeď!!!
@jana125125 me kdyz to prasklo, tak vyteklo vic najednou a pak vzdycky, kdyz sem se zvedla z lehu, ze sedu...jakoze ne porad v kuse, ale narazove. asi kdyz se to jakoby zas doplnilo.
normalne bych se vubec nestydela. proste dobry den jsem 38+3 a asi mi odteka plodova voda 🤷🏼♀️ nic divneho nebo trapneho.
@jana125125 navic odtok plodove vody je jeden z duvodu do te porodnice jet. kontrakce, jasna krev nebo voda. taky sem tam jela bez kontrakci 🤷🏼♀️ ty byly az pozdeji a porad me presvedcovali, ze to jeste bude trvat dlouho, treba cely den a ja pak porodila asi za 3 hodiny, za cca 8 od praskle vody.
drzim palce a preju hezky porod ☺️
Mně takto po troškách začala odtékat/odkapavat ve 38+1 večer a druhý den se malý narodil. Určitě bych to jela zkontrolovat!!!
Ke to odtok plodove vody. Mne tak odtekla vetsi pulka vody a kontrakce nikde. Ty se spustili az za 2 tydni. Ale uz me hodpitalizivali pro malo plodove vody. Takze urcite jdi do nemocnice a rekni jim ze ti odteka voda. Skouknou te a uvidis co bude. Drz se 🙂
@jana125125 utikej do porodnice, mně cmrndala voda a malá se měla narodit 9.7. a na světě je už od 11.6.2022. Naštěstí v naprostém pořádku, ale k lékaři jsem chodila hned, jak se mi to nezdálo 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, určitě bych vyjela, je lepší být stokrát za idiota než by se mělo stát něco hrozného