Ahoj holky jsem 26+4 tehotna a predvcirem a dneska me obcas jakoze strasne pichne na leve strane u vajecniku a pak to odezni ale pri pohybu kdz se zvedam kdyz lezim v klidu tak nic
Myslela sem si ze je to tim ze se mi chce treba castejs curat tak ze to boli jak tlacim ale vetsinou to zaclo kdyz sem spala a zvedla se tak jakoby pichlava bolest nic jakoze silenyho ale znat to jde pak to prejde
Obcas to ale uz jen lehce citim kdyz se hybnu nebo prevalim.
K doktorovi jdu ve ctvrtek tak mu to urcite reknu. Mela ste to nektera? Napada me jestli je to tim jak se treba natahuji vazy nebo ze mimco mi lezi na jedne strane a tlaci? Co myslite? Mate zkusenosti? Dekuju moc
Jsem v uplne stejnem tydnu i dnu jak Ty, a dela mi to taky, ale na prave strane. Mela jsem tam kdysi cystu a ta bolest je uplne totozna, a dost ostra, hlavne pri pohybu. Cim to je, taky netusim
@maxulekapcule tak te inforumuju kdz to mas stejny volala sem doktorovi a presne mu to popsala a rikal ze je to syndrom oblich vazu ze jak se vse roztahuje ze se nemusim bat ze to picha reze pri pohybu
Tak me uklidnil
Rikal ze kdyby to strilelo pak do zad a nebyla sem si tim uz jista ze mam jit na pohotovost jinak tohle je v pohode
@simca128 Dekuji za info ;)
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@simca128 ahoj mě to píchá spíš v leže nevím čím to je jsem 21tt