Pád ve 37tt, mohlo se něco stát?

dubnacek
18. pro 2015

Ahoj Holky,zacala jsem 37tt a dnes jsem si vylestila nabytek abych to mela doma pekne,ale uz jsem nebyla nejak schopna vytrit podlahu.Nejspis se mi na ni dostala lestenka co jsem strikala na nabytek a ja na podlaze upadla.Narazila jsem si koleno,rameno a sedrala kuzi na druhe noze pod kotnikem.prcka sice citim jak se tam mele,ale zajimalo by me zda se muze cokoliv stat i kdyz pohyby citim a ja jsem "celkem"OK.mela jste taky doma nektera pad?? Nemyslim ze schodu to bych nejspis jela i na kontrolu do porodnice.dekuji,no si ted rikam zda mi ten uklid za to stoji. 😒

anetka1701
18. pro 2015

Pokud se miminko hýbe standartně a nekrvácíš, tak je to asi OK. Ale popravdě já bych na tvém místě do porodnice jela... Za případnej průšvih to nestojí...

dubnacek
autor
18. pro 2015

No prave,docela mam i strach,ale problem je,ze nemam hlidani pro syna a manzel je na sluzebce vraci se dnes v noci tak jsem z toho docela mimo.Mam i strach,ale tak nejak citim,ze je vse v poradku tak se modlim at manzel dojede co nejdriv.

anetka1701
18. pro 2015

Ještě je možnost do porodnice zavolat a poptat se... Oni asi i poradí co si hlídat :o)

markyska88
19. pro 2015

@dubnacek já jsem neměla přímo pǎd, ale bouchla jsem se v tramvaji přímo do bříška ve 23.týdnu, tak jsem volala ke své dr. a sestřička mi říkala, že pokud nekrvácím, nemám bolesti a cítím pohyby jako obvykle, tak že to bude v pořádku. No nedalo mi to a jela jsem ještě i na prohlídku na utz radši a doktorka říkala, že pokud by se "něco stalo", tak že by se to projevilo hned. Měla jsem se tenkrát akorát 2 dny šetřit a pozorovat se, kdyby něco....
Věřím, že jsi v pořádku. A navíc jsi ani nespadla přímo na bříško ne ?

dubnacek
autor
19. pro 2015

nespadla jsem na brisko to me tak trochu uklidnuje,ale poradne jsem si ho zmackla,sice prcek byl jak z divokych vajec jak se tam mlel,ale pak spinkal celou noc a i ted se hybe,ale uplne v klidecku takze si myslim,ze je vse dobry.Jen me boli brisko uplne nahore,ale muze to byt spis tim,ze se tam natahuje a je to jako by me kopal do modrin.V utery jdu na kontrolu tak se poptam a necham si udelat i UTZ ABYCH BYLA V KLIDU,ALE MYSLIM,ZE KDYBY SE NECO DELO tak uz pres noc by se to snad projevilo,ne?

desencanto
19. pro 2015

Ve 32 tt jsem spadla ze židle a i když mi nic nebylo jela jsem do porodnice na kontrolu.. Dr mi sama řekla že je lepší desetkrát přijet zbytečně než pozdě..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru