Otok nohou a brnění a bolest v prstech u ruky 37tt

lucinka255
22. dub 2019

Holky,prosim o zkusenosti,jíž 5den mi natekaji silene nohy,mam kotniky jak bambule ani do bot se nevejdu.trva to cely den i kdyz odpocivam ale tlak mam ok.pak me trapi prava ruka brni me 3prsty a v noci me boli ruka celá..nevite co to muze být?také ji mam oteklou.zitra jdu k dr tak snad mi rekne.Diky za reakce a zkusenosti

tercasv
22. dub 2019

Mám to samé, asi 3 týdny. Nohy nateklé trošičku, prsty na rukách strašně :-/ V noci mě brnění budilo, nemohla jsem přes den udržet ani lžičku. Volala jsem na pohotovost do porodnice (můj dr měl dovolenou). Doporučili mě brát hořčík. V noci mě to už nebudí, před den občas cítím brnění, ale je to lepší 🙂 Když jsem to řekla mému doktorovi, tak řekl, že hořčík mi nepomůže, přitom pomohl🙄 V porodnici řekli, že pokud se mi u toho nemotá hlava, nemám mžitky před očima a není mi na zvracení, tak je to v pohodě. Prý to jsou těhotenské karpály. Ještě bych měla mít odkaz na cvičení, až ho najdu, dám ho sem 🙂 Prý to přejde v šestinedělí.

lucinka255
autor
22. dub 2019

@tercasv dekuji ti moc

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru