Ahoj holky,mate některá zkušenost s otokem obličeje v těhotenství?Oteklou mám více jednu stranu a přechází to až na krk.Otok je nejvíce na tvářích a bradě.Na celém obličeji a krku mám najednou takovou vytahanejsi kůži.Byla jsem všude po doktorech a nikdo na nic nepřišel.Diky moc za zkušenosti a rady.
Na začátku 33 tt.Kazdy den mi obličej otece víc a hlavně pravá strana.Prijde mi divné,ze jinak nemam otekle nic,ani nohy,ruce..
Pokud jste to řešila s lékaři a nic se nenašlo, tak bych to nehrotila... Můžete prostě takto zadržovat vodu-chce to hlavně hlídat tlak, otoky mlžou být způsobené i tím...
Moc Vám děkuji za odpověď.Tlak mám prave spis hodně nízký,než vysoký.Mela jste při otocích obličeje spíše kůži hodně vyplou,nebo naopak se Vám na místech,kde otok tolik nebyl udělaly vrásky?
@marketushka Spíš vypnutou... Já byla oteklá fakt celá-obličej, ruce, nohy... tak za 2 týdny po porodu jsem zase splaskla a konečně mohla navléct i svoje původní prstýnky...
Souhlasim s @8slunicko6, půjde asi hlavně o zadržování vody. Způsobuje to sůl a další potraviny, tak na to kouknete a zkuste se jim vyvarovat a třeba to bude lepší. Velmi důležité je take paradoxne hodně pít. Pak se to taky může zlepsit. Držím palce 👍
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já byla oteklá ke konci celá...v jakém jste týdnu?