Oteklý obličej v těhotenství

marketushka
12. pro 2017

Ahoj holky,mate některá zkušenost s otokem obličeje v těhotenství?Oteklou mám více jednu stranu a přechází to až na krk.Otok je nejvíce na tvářích a bradě.Na celém obličeji a krku mám najednou takovou vytahanejsi kůži.Byla jsem všude po doktorech a nikdo na nic nepřišel.Diky moc za zkušenosti a rady.

8slunicko6
12. pro 2017

Já byla oteklá ke konci celá...v jakém jste týdnu?

marketushka
autor
12. pro 2017

Na začátku 33 tt.Kazdy den mi obličej otece víc a hlavně pravá strana.Prijde mi divné,ze jinak nemam otekle nic,ani nohy,ruce..

8slunicko6
12. pro 2017

Pokud jste to řešila s lékaři a nic se nenašlo, tak bych to nehrotila... Můžete prostě takto zadržovat vodu-chce to hlavně hlídat tlak, otoky mlžou být způsobené i tím...

marketushka
autor
12. pro 2017

Moc Vám děkuji za odpověď.Tlak mám prave spis hodně nízký,než vysoký.Mela jste při otocích obličeje spíše kůži hodně vyplou,nebo naopak se Vám na místech,kde otok tolik nebyl udělaly vrásky?

8slunicko6
12. pro 2017

@marketushka Spíš vypnutou... Já byla oteklá fakt celá-obličej, ruce, nohy... tak za 2 týdny po porodu jsem zase splaskla a konečně mohla navléct i svoje původní prstýnky...

kulicka_45
13. pro 2017
Uživatel kulicka_45 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od kulicka_45.

Souhlasim s @8slunicko6, půjde asi hlavně o zadržování vody. Způsobuje to sůl a další potraviny, tak na to kouknete a zkuste se jim vyvarovat a třeba to bude lepší. Velmi důležité je take paradoxne hodně pít. Pak se to taky může zlepsit. Držím palce 👍

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru