Holky co vy a orgasmus v těhotenství? Jsem 29tt tak někdy si vytahnu hračku a pohraju si, ale bojim se abych neporodila. Žádny problém jinak nemam🤷🏻♀️
Sex i tohle jsem oželela, hold stát se může cokoliv a ve 3 případech mi sex vyvolal krvácení a bylo to v kelu. A později sme také nic neriskovali
Užívej jak je libo, orgasmus plodu ani tobě nijak neškodí🙂 Akorát je vhodné vyhýbat se nějakým drsnějším technikám.
Do porodu jsem sexuálně žila jako normálně včetně orgasmu. Sex je fyziologická aktivita, těhotenský je fyziologický proces, netřeba být hysterický😉
@jjasmina takže jste a manželem během těhotenství neměli sex vůbec ?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já ve všech těhotenstvích využívala manžela dle chuti a děti narozené až 9 dní po termínu. Pokud nejsou problémy, po akci netvrdne břicho atd., nebála bych se. Jediné, co se gynekology nedoporučuje kvůli zanesení infekce, je zavádět "předměty" do pochvy, takže záleží i jaký typ hračky to je...ale když se nad tím člověk víc zamyslí, tak by podle té definice byl vyloučen klasický sex?