Opět se ptám....

sandrasevcikova
13. pro 2020

Holky byla jsem u Dr a vše v pořádku teda zatím ale k otázce už druhou noc vždy když se mi chce spát a lehnu si do postele i přes to že jsem unavená jako blázen (34+0) tak nemůžu usnout až vždy po půlnoci a v pět jsem zase vzhůru a už neusnu. A než usnu tak dokážu vypít klidně 2 litry pití a to i přes to že přes den pořád piju k tomu ještě večer mě vždy přepadne pocit že potřebuju strašně moc na velkou ale ono to nejde ať se snažím jak koliv a když zatlačím víc tak jako kdybych cítila malou že se tlačí ona ven. Nemáte prosím někdo zkušenosti?

merope
13. pro 2020

Ty pocity v těchto týdnech můžou být fakt divoké. Pokud Dr říká, že vše v pořádku, tak to asi bude souviset se všemi těmi změnami v těle.

zuzita15
13. pro 2020

@sandrasevcikova vsechno muze byt normalni a taky nemusi. Jediny, co ti poradim, pri jakekoliv intenzivnejsi delozni cinnosti jed na pohotovost. Jinak nespavosti jsem trpela obe tehotenstvi a u druheho mela zizen vecer. Asi by me drzely v pozoru ty tlaky na konecnik

fandysek_1
13. pro 2020

@sandrasevcikova to s tím pitím je divné a nepřijde mi to normální. Jaký máš tlak? Nespavost je celkem běžná v těhotenství. A hlavně netlačit, ať si nevytlačíš hemeroidy.

merope
13. pro 2020

@fandysek_1 Tak pokud byla teď někdy u MUDr. tak jí tlak předpokládám měřili. Kdyby byl blbý, tak jí to snad i řeknou 🙂. Proto jsem očekávala, že dobrý.

ajja87
13. pro 2020

@sandrasevcikova u malé jsem taky nespala, dokazala jsem sedět 2-3hodiny u okna a cucet na rozsvicene město, to piti by mě zarazelo... 🤔
A to ze se ti chce na velkou.. Nemáš hemeroidy? Ty to totiž dělají.. Ja na ne trpím a kolikrát jdu na velkou a i přes vykonání potřeby mám furt pocit, že se mi ještě chce tlačit...

sandrasevcikova
autor
13. pro 2020

@zuzita15 děkuji

sandrasevcikova
autor
13. pro 2020

@fandysek_1 tlak mám právě dobrý taky mě to pití zaráží 🤔

sandrasevcikova
autor
13. pro 2020

@merope ano tlak mám právě dobrý

sandrasevcikova
autor
13. pro 2020

@ajja87 právě že nemám hemeroidy

sandrasevcikova
autor
13. pro 2020

A ke všemu po dvou hodinové procházce mě začalo píchat i v pochvě myslím si že asi půjdu rodit každým dnem (5té těhotenství)

zuzita15
13. pro 2020

@sandrasevcikova ty se bojis predcasneho porodu a jdes se na 2 hodiny projit? Promin, ale to mi hlava nebere

sandrasevcikova
autor
13. pro 2020

@zuzita15
@zuzita15 musela jsem dokoupit věci pro miminko

fandysek_1
13. pro 2020

@sandrasevcikova četla jsme jednu tvoji zprávu ohledně předčasného porodu. Ty se nějak víc obáváš celé těhotenství, že by to mohlo přijít dřív?

sandrasevcikova
autor
13. pro 2020

@fandysek_1 celé ne jen od 7 měsíce proto se radši ptám tady vás na zkušenosti než plasit a jezdit do nemocnice sem a tam

fandysek_1
13. pro 2020

@sandrasevcikova to já bych jezdila, když bych se necítila dobře. Raději 10x zbytecně.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru