Holky od utery mam hroznou rymu.. nevydrzela jsem to uz, protoze nemuzu uz tak dychat jak mi maly tlaci na plice..od toho uterka si rano a vecer striknu Olynth jen do te dirky ktera je ucpana..jsem 29+2. A kamaradka mi dneska rekla, ze je to hodne spatne a ze delam velkou chybu a ted si to teda vycitam... morska voda proste nezabirala.. co myslite vy?
Primo jsem nezkoumala olynth ale vstřebávání různých látek pres nosní sliznici je ucinne skoro jako primo do krve. Ja jsem na rymu trpěla ibe tehu vzdy na začátku jela jsem slanou vodu a používala nosní sprchy coz asi zabralo vic nez samotná Vincenta do nosu
Muzete, jen ne dvacetkrat za den a mesic v kuse.
Normálně to tam pošli a buď v klidu, hlavně ne milionkrát za den.
Ja pouzivam olynth kazde tehotestvi a celou dobu 2 az 3x denne. Nyni jsem 22+1. Bohuzel jsem na nem zavisla a po porodu to zase snad prejde az budu moc dostat leky na alergickou rymu.
V klidu. Ja brala v 31tt,prostě to jinak neslo, nic nezabiralo. Jen jsem se fakt snažila max ráno a večer a co nejdřív vysadit. Hlavně ať je ti lip, kvůli pár kapkam bych nebyla ve stresu
V klidu mě mořská voda taky nepomáhala , tak jsem tam poslala Olynth
Já taky používala v obou těhotenstvích. Měla jsem třeba vždy měsíc pauzu a pak zas alergie a jelo to. Ale já kapala vždy jen na noc. Takže za mě bez problémů, ale nekapat 10x za den.
Já si stříkala každý den celé těhotenství i šestinedělí, pak najednou ze dne na den se mi nos uvolnil... Troufám si říct, že tak 2x za den a na noc před spaním, dr. říkala, že dobrý... A takových holek kolem mně bylo hoodně
Zkuste Pinio-Nasal nosní sprej.
Ten mi dost pomohl.brala jsem když jsem byla v začátcích a v lékárně mi ji doporučili k mému stavu.
Do olynthu bych už nikdy nešla.
Tak pro vás klid na duši... doporučuji tyto kapky 😉
Pokud dodrzite davkovani bude to v pohode, obe trhotenstvi jsem uzivala kortikostetoidy a antihistaminika, obe tehotenstvi jsem skoncila na antibiotikach, jednou kvuli zanetu mocaku a podruhe kvuli zanetu dutin a za dva mesice na to brutalni zanet prudusek a svete div se jsou vsichni v poradku. Ano latky prechazeji do plodu, ale nemoc byt v pocatku banalni muze mit vetsim rizikem, pokud mate obavy obratte se v pondeli na sveho lekare
Klid 🙂 ja mela tehu rymu a bez olynthu bych byla mrtva 😃 nekolik mesicu jsem ho pouzivala v kuse.... Snazila jsem se, co nejmin, ale noc bych neprezila vbc.... Koupila jsem si pro deti at je trochu mirnejsi, ale i tak. Ani jednomu z mych deti nic z toho neni. A byt nervni a nevyspana je snad i horsi 😃😃
Měla jsem těhotenskou rýmu a doporučuji nosní sprej Afrin, jako jediný je testovaný pro těhotné. Stříkala jsem si do jedné dírky a do druhé mořskou vodu.
Já měla v prvním trimestru zánět nosohltanu, tyden olynt nezabral, tak mi na orl namichali nějaké kapky do nosu nezabralo, zase olynth, vytvořená zavislost na něm, takže kapky na alergii do nosu + pamycon a pak byl klid. Tak to bylo měsíc. Radši zavčas zalecit olynthem než to nechat rozjet a skončit třeba na atb.
taky jsem pouzivala ted v tehotenstvi Nasivin (taky by se nemel) asi tyden, 2x denne jsem si strikla, nic jjineho nepomahalo...jen tohle...takze neboj...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ze by se kamaradka mela uklidnit.