Odsávačka, monitor dechu

adells
6. črc 2019

Ahoj 🙂
Chci se zeptat která odsávačka na mateřské mléko je dle Vás nejlepší? A co monitor dechu? Pořizovali jste ho nebo ne? 🤔
Děkuji

calvac
6. črc 2019

@adells odsavacka nevim,ale monitor dechu mame Babysense a za me super.

sudylichozrout
6. črc 2019

@adells Odsavacku jsem mela rucni Avrmt a byla v pohode. Monitory dechu jsem mela 2, Babysense a Jablotron Nanny. D obrma jsem byla spokojena.

vikinkav
6. črc 2019

Monitor je fajn vec, pouzivam u obou deti, ted davam malou i spat na brisko a jsem klidnejsi, pro dobrej pocit je to bezva. Odsavacku mam manualni Avent, ale zatim jsem ji nepouzila - male jsou 2 mesice. Jedine kdy se hodi je kdybych sla vecer pryc a potrebovala si trochu odstrikat, ale jelikoz je leto, taham dite vsude s sebou 🙂

sudylichozrout
6. črc 2019

@adells Odsavacka je Avent, pardon, pisu z mobilu a nekoukam na to poradne.

brookmichaela
6. črc 2019

Za me je nejlepsi elektricka pri manualu kdyz bides casto odsavat se umackas. Ja mela Avent, Suavinex, TomeTeppee a nakonec jsem si koupila od Medely. Ta je sice draha ale nejlepsi. A dobre se daji potom prodat na netu. Monitor dechu mam od Jablotron Nany.

pavca1982
6. črc 2019

Monitor dechu teď nabízím ve svém bazaru kdybys chtěla mrkni.😉

zelnahlava
6. črc 2019

Monitor dechu máme od Jablotronu nanny a je to super věc, člověku se hned lépe spí. Dá se koupit i na bazaru a někde ho prý porodnice půjčují, ale zrovna tohle bych určitě koupila nové, ať je jistota 🙂 A s odsávačkou je lepší počkat po porodu, až když se ví, zda bude vůbec potřeba a jaká. Mám ruční Farlin a elektrickou Medelu a obě jsou super. Pokud bych ale měla odsávat často a jen tou ruční tak mi asi upadnou ruce, je to docela makačka. Zase je ale tichá a praktická na cesty.

anuliinka2013
6. črc 2019

Monitor máme Babysense a nedám na něj dopustit... planý poplach nikdy nebyl, a když byl malý nemocný, spala jsem klidněji...

pe_tu_ss_ka
6. črc 2019

@adells nečetla jsem komentáře.. Ale za mě je nejlepší dvoufázová odsávačka, která simuluje kojení.. A vytáhne víc a za kratší domu než z manuální.. Já mám Medela Swing. A monitor dechu pro někoho hloupost, za mě nejlepší uklidnění, když vidím v noci, že bliká. Mám od Jablotronu Nanny.

pavla555
6. črc 2019

Odsavacku rucni AVENT a monitor Nanny... oboje super... Monitor ani jeden falesny poplach a taky se mi diky nemu lepe spala... malej dost ,,chrcel,, a kdyz prestal nemusela jsem vstavat abych ho zkontrolovala, jen jsem mrknula na svetylko...

mi35
6. črc 2019

Monitor dechu jsme používali jen krátce, měli jsme tady víckrát zmiňovaný Nanny od Jablotron. Dá se i vypůjčit za nevelký poplatek. Odsávačku jsem měla elektrickou od Medely, používala jsem ji celkem dost, ale ne denně. Velice mi u ní vyhovovala lahev se systémem Calma, který umožňoval přechod od kojení k lahvičce, když podával mléko partner.

michaelllas
6. črc 2019

Odsávačku Medela Harmony - manuální a velká spokojenost! Monitor jsme měli půjčený z porodnice na půl roku Babysense a nemám co vytknout.

claire90
7. črc 2019

S odsavackou ze zkusenosti neporadim, ale pry jsou nej dvoufazove elektricke. Vyssi investice, ale mene prace. Klidne bych koukla na bazarovou a pak stejnou cestou poslala dal 🙂
A monitor jsem puvodne chtela u prvni dcerky, ale po sezeni s Hebamme, ktera rikala, ze predem by nekupovalo, ale poridila by pak operativne, kdyby se ditko narodilo predcasne, s nejakou vadou ci byl komplikovany porod, jsme tedy nakup odlozili a nakonec neporizovali. Nepouzivali ho ani v jedne porodnici, kde jsem rodila. Zalezi na tvem pocitu. Pokud bych rodila v CR a chtela ho, asi bych si ho jen pujcila treba v porodnici, pokud to ve tve nabizeji 🙂

veruuu_kubesovic
7. črc 2019

Odsávačka je nejlepší na vysavač a děti spinkali a doteď spinkají se mnou v posteli, tak s monitorem dechu neporadím...

makronka222
7. črc 2019

Nany Jablotron. Odsavacku Avent

makronka222
7. črc 2019

@makronka222 a nekupuj nic bazarovyho, jedine k monitoru koupit novou tu desku cca 1000,-. Na to pozor. Zivotnost ma 2r jelikoz je to strasne citlivy

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru