Ahoj 🙂
Chci se zeptat která odsávačka na mateřské mléko je dle Vás nejlepší? A co monitor dechu? Pořizovali jste ho nebo ne? 🤔
Děkuji
@adells Odsavacku jsem mela rucni Avrmt a byla v pohode. Monitory dechu jsem mela 2, Babysense a Jablotron Nanny. D obrma jsem byla spokojena.
Monitor je fajn vec, pouzivam u obou deti, ted davam malou i spat na brisko a jsem klidnejsi, pro dobrej pocit je to bezva. Odsavacku mam manualni Avent, ale zatim jsem ji nepouzila - male jsou 2 mesice. Jedine kdy se hodi je kdybych sla vecer pryc a potrebovala si trochu odstrikat, ale jelikoz je leto, taham dite vsude s sebou 🙂
@adells Odsavacka je Avent, pardon, pisu z mobilu a nekoukam na to poradne.
Za me je nejlepsi elektricka pri manualu kdyz bides casto odsavat se umackas. Ja mela Avent, Suavinex, TomeTeppee a nakonec jsem si koupila od Medely. Ta je sice draha ale nejlepsi. A dobre se daji potom prodat na netu. Monitor dechu mam od Jablotron Nany.
Monitor dechu teď nabízím ve svém bazaru kdybys chtěla mrkni.😉
Monitor dechu máme od Jablotronu nanny a je to super věc, člověku se hned lépe spí. Dá se koupit i na bazaru a někde ho prý porodnice půjčují, ale zrovna tohle bych určitě koupila nové, ať je jistota 🙂 A s odsávačkou je lepší počkat po porodu, až když se ví, zda bude vůbec potřeba a jaká. Mám ruční Farlin a elektrickou Medelu a obě jsou super. Pokud bych ale měla odsávat často a jen tou ruční tak mi asi upadnou ruce, je to docela makačka. Zase je ale tichá a praktická na cesty.
Monitor máme Babysense a nedám na něj dopustit... planý poplach nikdy nebyl, a když byl malý nemocný, spala jsem klidněji...
@adells nečetla jsem komentáře.. Ale za mě je nejlepší dvoufázová odsávačka, která simuluje kojení.. A vytáhne víc a za kratší domu než z manuální.. Já mám Medela Swing. A monitor dechu pro někoho hloupost, za mě nejlepší uklidnění, když vidím v noci, že bliká. Mám od Jablotronu Nanny.
Odsavacku rucni AVENT a monitor Nanny... oboje super... Monitor ani jeden falesny poplach a taky se mi diky nemu lepe spala... malej dost ,,chrcel,, a kdyz prestal nemusela jsem vstavat abych ho zkontrolovala, jen jsem mrknula na svetylko...
Monitor dechu jsme používali jen krátce, měli jsme tady víckrát zmiňovaný Nanny od Jablotron. Dá se i vypůjčit za nevelký poplatek. Odsávačku jsem měla elektrickou od Medely, používala jsem ji celkem dost, ale ne denně. Velice mi u ní vyhovovala lahev se systémem Calma, který umožňoval přechod od kojení k lahvičce, když podával mléko partner.
Odsávačku Medela Harmony - manuální a velká spokojenost! Monitor jsme měli půjčený z porodnice na půl roku Babysense a nemám co vytknout.
S odsavackou ze zkusenosti neporadim, ale pry jsou nej dvoufazove elektricke. Vyssi investice, ale mene prace. Klidne bych koukla na bazarovou a pak stejnou cestou poslala dal 🙂
A monitor jsem puvodne chtela u prvni dcerky, ale po sezeni s Hebamme, ktera rikala, ze predem by nekupovalo, ale poridila by pak operativne, kdyby se ditko narodilo predcasne, s nejakou vadou ci byl komplikovany porod, jsme tedy nakup odlozili a nakonec neporizovali. Nepouzivali ho ani v jedne porodnici, kde jsem rodila. Zalezi na tvem pocitu. Pokud bych rodila v CR a chtela ho, asi bych si ho jen pujcila treba v porodnici, pokud to ve tve nabizeji 🙂
Odsávačka je nejlepší na vysavač a děti spinkali a doteď spinkají se mnou v posteli, tak s monitorem dechu neporadím...
Nany Jablotron. Odsavacku Avent
@makronka222 a nekupuj nic bazarovyho, jedine k monitoru koupit novou tu desku cca 1000,-. Na to pozor. Zivotnost ma 2r jelikoz je to strasne citlivy
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@adells odsavacka nevim,ale monitor dechu mame Babysense a za me super.