Ahojky holky, od jakého týdne jste cítily poslíčky a za jak dlouho jste rodily??? Mám pocit,že už je v noci citím. Bolest jak na menstruaci, která přejde během chvile.. tedy jestli je to ono 😅
já měla poslíčky od 33tt a rodila jsem v 37+1tt jak byli v červnu ty bouřky tak jsem je vždy cítila
Já neměla poslíčky vůbec, bolesti byli až u porodu, co jsou poslíčky sama na sobě neznám. 🙂
já je taky neměla....aspoň sem o nich nevěděla, až bolesti u porodu, ale tak co mám načtené z knížek, tak to určitě poslíčky budou 🙂
Mám je 14 dní a jsem 37 tt. čekám třetí a mám to poprvé, ale vždy se to uklidní 😉
Já jsem kontrakce cítila jako bolest při MS, která po chvíli přejde. Akorát to nebyli poslíčci, ale když to začalo večer, tak za 9h se narodil starší syn a za 5h mladší 😅 Celkem dlouho jsem řešila, jestli jsou tohleto poslíčci nebo rodím či co. Rodila jsem 😀
Kamarádka měla drsné poslíčky měsíc před skutečným porodem a pomáhala vana, byla v ní i 3x denně. Já jsem taky vždycky zkoušela vanu, jestli se to nerozežene..nerozehnalo 😅
první poslové 4 dny před porodem 😀 a pak sem myslela posly, ale už to byly kontrakce a postupně se zesilovaly...
ja mela jediny poslicky v kine 4 dny pred porodem,ale takovy ze sem malem okousala tapecirung ze sedacek a myslela sem, ze jedeme, krome nich sem nemela nikdy zadny 😅
Já je měla, bohužel, od 28tt, hrozil předčasný porod, který se ale uskutečnil až 39+1 😉
Já je měla do porodu asi jen 2x,poprvé po Hamiltonu a myslím ještě jednou....pak už to byly rovnou porodní kontrakce...
ja měla posličky přesne 14 dni před porodem, u všech třech deti stejně 🙂
Vůbec. Vždycky mi praskla voda a pak teprve začaly bolesti. Asi se tím, co se tady dočteš, stejně nemůžeš moc řídit, každá to má jinak
První poslíčky asi 8 hodin před prasknutím plodové vody, týden 33+6.
mám poslíčky asi od 32tt - tak jednou denně někdy častěji a cítím to jako když mám dostat MS ( ale při samotné MS sem mívala silnější křeče) ... doufám ale že rodit budem až po Vánocích
Já jsem poslíčky pocítila silněji až 39+0 (den po velkém úklidu ) - to začala odcházet i hlenová zátka a 39+4 jsem porodila 😉
Poslíčky jsem poprvé cítila den před porodem. Do té doby jsem žádné neměla.
měla jsem asi od 32tt občas, od 36tt skoro denně a přesto jsem rodila až po termínu 🙂
Ja je necitila. Az rovnou kontrakce tyden po TP 🙂
ja mam poslicky uz tak mesic,dnes trosku vetsi:(tim ze jsem prvorirodicka,nevim jestli se uz neco nedeje...cloveka to trosku vystresuje
Poslíčky mám cca týden dá se říct každý den. Včera mě třeba začali ve 23hod a skončili dnes v 16hod. Už pár nocí jsem se kvůli tomu nevyspala. Tak doufám, že jsem si tu bolest teďka vybrala a porod bude v poho 😉 Jen tedy díky těm poslům nevím zda ho poznám 🙂
Měla jsem poslíčky cca 2 týdny před porodem v noci. Poslední cca 4 dny dost silně, chodili jsme se s manželem procházet ven 😉
v obou případech zhruba od 30tt
Nemela jsem je vubec. Taky jsem mela az bolesti pri porodu, a to jsem prenasela.
já jsem je měla od 29týdne a od té doby je mám pomalu pořád hlavně večer...
já je měla ažý den před porodem, do tý doby jsem nevědal, co to poslíčky jsou 🙂
od teď 30tt.. doufám, že vydržíme alespoň do 35 tt....
Já je mám od 33 tt.ted jsem 35+5.... 🙂
neměla jsem vůbec
Ještě jsem neporodila, ale mám poslíčky už od 30tt většinou každý den i noc. Když to tak řeknu, tak je mám asi 14 hodin denně. Teď jsem ve 35+4 tt. Nemohu se dočkat, až bude po všem 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Je to ono, já to tak měla a za 8hod. byl malý na světě. Žádné poslíšky jsem předtím neměla, ale rovnou jsem rodila 🙂