Ahoj Maminky, chtěla jsem se Vás zeptat....nosím kontaktní čočky, už druhý den mám červené kolem duhovky levého oka, čočky jsem jsem si sundala a jsem teď na brýlích. Oko mě nijak nebolí, neštípe, akorát mám pocit jako by bylo trošku suchší. Máte některá z Vás podobnou zkušenost a je možné používat oční kapky? Předem moc děkuji za příspěvky a rady.
Já bych se v lékárně zeptala na možnost použití v těhotenství bepanthen očních kapek. Jsou super v tom, že jsou to jednotlivé ampulky, kdy jedna vydrží tak na 2 aplikace. A zbytek se může schovat na jindy. Nehrozí to, že projdou 🙂 Navíc nejsou návykové (jako třeba visine). U nás je s nimi spokojená celá rodina. A třeba vám dají v lékárně jednu vzorkovou ampulku zdarma 🙂
@diniki Ahojky 🙂 dneska už mám naštěstí oko vpořádku 🙂 Ale i tak si je pořídím, protože jsem je našla na netu a dost mě zaujaly 🙂 Jinak jsem taky došla k závěru, že mi asi nesedí řasenka, kterou jsem doteď používala. Nikdy jsem s ní neměla problém a včera jak už jsem oko měla ok, tak jsem se k rodičům namalovala a ouha, oko znovu zčervenalo.
@diniki Bepanthen oční kapky jsou na suché oči oblíbené i u nás.
doporučuji kapky Occusept (mohou se používat jak v těhotenství, při kojení i pro nejmenší miminka) a v kombinaci s kontaktními čočkami se dobře snáší, výborně zvlhčí oko a jsou super na výplachy (balení obsahuje šikovnou vaničku)
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Kápni si tam zatím jen roztok od čoček...Pokud máš suché oko, mělo by to stačit..Když ne, kup kapičky, v lékárně poradí...