Ahoj holky, mám hodně akční miminko, pohyby cítím pravidelně a dle doktoru,je vše v naprostém pořádku. Párkrát se mi ale stalo, že se na pár vteřin začalo miminko třást, lekla jsem se,jestli to nemuže být třeba epilepsie? Nemáte nějaká zkušenost?
Moje deti mely casto skytavku a paradne to s nima klepalo😊😋
@ty_na no vidíš, to sladké mě nenapadlo.
@andysebesta škytku ma taky, to poznam naštěstí, ale tohle je jak když se oklepe pes :D
Taky se mi občas malá oklepe. Přesně to s tou epilepsí mě napadlo 🙂 Nepamatuju si, jestli se mi takle oklepávala první dcera. Škytavka je poznat krásně, tohle je fakt třes. Ale nebudeme se zbytečně strašit, co má chudák pořát v tom pupíku dělat 🙂
@evkadol je pravda, že už tam mají min mista.. :D
Ahoj, jsem v 34tt a mam to same uplne presne, jako kdyz se oklepe pes😃
@aadissss Faaakt? Tak to se mi ulevilo 😀
@claircatherine jojo kolikkrat si rikam, ze to ani neni mozne, jak to dela... 🙂
Našla jsem starší diskuzi, mám stejný problém a vaše děti už jsou na světě, jsou v pořádku?
@claircatherine Ahojky, taky to mám a jsem ráda, že nejsem sama 😀 Ptala jsem se kamarádky, ale ta to neznala. Takže nás bude víc 🙂 Asi se tam mrňouskové nudí 😀
@cherris Teď koukám, že diskuse je z února...no ale nevadí, hlavně, že nás je víc (i když já mezi tím zas řešila jiné věci, takže jsem na toto zapomněla). 🙂 A ty jsi v kterém týdnu?? Já teď ve 30tt, ale tuhle "třesavku" má malej už minimálně měsíc.
znám dítko co se otřepe když se počůrá 🙂 takže asi tak 🙂
Ahojky, tak ja uz mam prcka na svete 2,5 mesice a je v poradku, ten otres uvidite i po narozeni holky😊 pak se budete smat a reknete si,jee to je ono🙂 mudr. rekla ze je to normalni ulekovy tres, ten ptejde do 1 mesice po narozenii😉
@luciferkaklaris Já jsem ve 32, udělal to jenom párkrát, ale já jsem ze všeho netypického trochu vyplašená, je to moje třetí těhotenství, ale čekám první miminko :(
Ten otres znam taky 😃 pekne me to desi,ale doufam,ze miminko je v poradku
@aadissss Děkujeme za vysvětlení 🙂
@cherris Ahoj, to mě mrzí, že máš taky špatnou zkušenost, ale hlavu vzhůru 🙂 Vím, jak se cítíš, sama jsem taky potratila a sice loni v říjnu a teď jsem ve 31. týdnu, takže určitě máš taky obavy od samého začátku (v tvém případě oproti mně dvojité), aby bylo všechno v pořádku a děkuješ za každý další den, viď? My to dáme, je nás hodně, co si tou smutnou zkušeností prošly (známá dokonce 8x), ale teď už se blížíme ke zdárnému konci 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, neboj se, epilepsie to určitě není. Nesnědla jsi něco hodně sladkého předtím? Může na to takhle reagovat. Pokud je dle doktorů vše v pořádku, tak jim věř 😉