Noční tvrdnutí břicha

kozaci
16. únor 2018

Ahoj holky, všude se dočítám, že tvrdnutí břicha většinou provází nějakou aktivitu, ale v klidu by mělo byt vše ok. Já to mám přesně naopak. Přes den, kdy se pohybuju je vše ok, zato noci doslova protrpím. Mám celou horní polovinu břicha tvrdou jako kámen a děsně to bolí. Nemáte některá podobné zkušenosti? Co vám pomáhalo? (Momentálně jsem 39tt a takto mě to trápí zhruba od 35tt. Lékařce jsem to říkala, nic zvláštního mi neodpověděla. )

zdenkaell
17. únor 2018

Porodit

kafr
17. únor 2018

Mi taky tvrdne břicho nejvíc navečer a v noci... Jsem v 30tt a od začátku, vždy v období růstu, mi tvrdla děloha a šla do křeče. Samozřejmě při aktivitě (což je třeba i vstanutí z postele, chůze po schodech) ale nejmíň to bylo ráno a nejhorší vždy odpoledne a v noci. To je problém i se otočit na bok a pak trvá, než to přejde. Beru magnesko, ale to ty už nemůžeš.
Jsi v 39.tt snad bude prcek brzo a hladce venku...😉

kozaci
autor
17. únor 2018

@kafr tak to máme asi stejné. S problémem otočit se na bok bojuju každou noc. Díky za uklidnění, že v tom nejsem sama!
;)

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru