Ahoj,
Jsem ve 29tt. Noc co noc nehledě na dobu usnuti me probudí pocení a nadměrná nevolnost-nezvracim.
Jsem unavená a chce se mu spát,ale pres nevolnost to nejde,trvá to cca 30minut pak odpadnu
Hlad ani žízeň to není,tlak mám při teto atace normální...
Nesetkal se s tim někdo z Vas?
K dr jdu az za 3 týdny,a k OD se mi moc nechce abych ještě něco nechytla. Žlučník mám plny kamenu,o tom vim,ale nevim,po čem by me ten žlučník chytil. Stravují se zdravě...
@bublinka20 zkusila bych aspon dr. zavolat a pripadne tam i zajit. K tomu zlucniku to byt muze, pokud uz tam jsou kaminky, tak ta strava toasi nezachrani
ale není u žlučníkového záchvatu i bolest v podžebří?
Noční pocení může mít mnoho důvodů. Já bych si zašla k obvoďákovi a požádala ho o to, aby ti vzal krev.
KO mi byl nabírán v nemocnici před týdnem, a vše ok, no zkusím tam pro klid zajít,třeba ho napadne,o co se jedná.
@bublinka20 nemusi, me to bolelo pod hrudni kosti
@mejan když ja žádné bolesti břicha nebo celkové při tech stavech bolesti nejsou...
@bublinka20 ja jsem bolesti mela. Uvidis, co rekne doktor, bude lepsi kdyz Te vysetri
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@bublinka20 ahoj, prijde mi to jako zlucnikovy zachvat. Prvni jsem mela den pred porodem, pred 2 rokama jsem byla na operaci. Zachvaty jsem taky mela vetsinou vecer a v noci. Co na to doktor?