Nevolnosti ve 26tt

bauskka
28. čer 2017

Ahoj holky jsem ve 25+4tt a prijde mi ze mi zacali nevolnpsti. V pvnim trirmestru mi bylo soufl od zaludku asi mesic pak to preslo. Nezvracela jsem. Ted mam ale pocit ze zaludek vyplivnu. Zacne mi to vzdycky k veceru a trva dokud neusnu. Obtizne se mi lezi ... zacne se mi delat spatne i v leze ... taludek me pritom neboli. Prujem nemam ani teplotu. Jsem takova malatna. Dneska se citim malatna cely den protoze je venku strasnej vzduch (pradelna) tak si rikam jestli to neni jen z toho .. mivam v tomhle pocasi nizky tlak a byva mi na omdleni. Mimco se v brise pekne hybe a tlaci na vsechno okolo .. mate nekdo zkusenost? Popripade co pomuze?

pikl
30. čer 2017

@bauskka Mně bývalo ve 2. trimestru k večeru špatně a těžko od žaludku. Myslela jsem, že to bylo kvůli těžkému jídlu, ale zmínila jsem to před doktorkou a dala mi na to hořčík. A překvapivě to zabralo. Jestli ale i zvracíš, tak to bude možná jiný problém

bauskka
autor
1. črc 2017

@pikl nene nastesti nezvracim. Obcas mi takhle blbe akorat je. Ten den to zrejme bylo spatnym tlakem .. behem tehu mam mam nizzsi a ten den jsem mela desne vysokej 😬 pak se zmenilo pocasi a uz to preslo ...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru