Je tu někdo kdo v těhu přibral třeba 1kg nebo nic? Myslím fakt za celou dobu. Budu 30týden a nemám nic nahoře. Při normál postavě 157cm/59kg . Nemám nadváhu. Mimi prospívá, takže si bere ze mě, tudíž jak budu rodit tak budu pak mít logicky ještě min kilo než před těhu. Stresuje mě to. jestli je to normální.
@mourovatakocka ten říká že se to stává a že to ještě přijde, že naberu na konci, jinej zas říká že třeba to tak zůstane až do porodu, že každé těhu je jiný. Ale já se spíš bojím, že pak ještě zhubnu :(
Ja jsem 19tt, zhubla jsem do 3 mesice 4 kila, takze jsem mela 50kg, a ted mam nahore jen kilo, a bricho vubec zadne. Urcite neco malo priberes 🙂
Já mám 160cm a 50kg a teď v těhu jsem měla ve 30tt +6kg a nyní v 39tt mám +15kg, teď to jde rychle a ještě k tomu ty otoky.. ale to má opravdu každá jinak.
Přibrala jsem za cele těhotenství 3,5 kg, v porodnici jsem nechala 10 a za další půlrok mám dole ještě dalších 6, ale ja tedy začínala na 91 kg, pokud doktor nic neříká, nestresovala bych se a pak se uvidí 🙂👍
Já za celé tehu přibrala jen 5 kg. S tím, že první 3 jsem nabrala do 4 měsíců, další 2 nic a další 2 kila poslední 2 měsíce tehu
Nekdo to tak ma, hlavne bych se dopredu nestresovala tim, ze po porodu vyrazne zhubnes, pri tve vysce/vaze budes mit stale v pohode vahu. (mivala jsem pred detmi dlouhou dobu na 172cm 56kg a mela jsem krasnou postavu, zadna hubenoura jsem nebyla) Jo a obe dcery mely pri porodu temer 4kg a z porodnice jsem odchazela vzdy jen s temi 4kg dole. A jak kazdej tvrdil, ze kojenim se hubne, tak s moji vahou to ani nehlo,a to jsem kojila obe fakt dlouho. Takze pokud se miminko vyviji, jak ma, tak hlavne zadne stresy...
😊😘
@radulka57 já jsem na tom úplně stejně. Do teď jsem nic nepřibrala. Stává se mi, že mám i o kilo méně. Ptala jsem se na to doktora a říkal, že je to naprosto v pořádku. Mimčo prospívá. Prý může být problém u hodně štíhlých maminek.
Já jsem s první nabrala do 5kg - vše po 30tt, teď s druhou 4 a kousek - taky až na konci. 😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@radulka57 Myslím, že úplně standardní to není 🤔 Co na to gynekolog, setkal se už s takovým záviděníhodným případem 🙂? Pokud miminko prospívá, tobě nic nechybí, můžeš si pískat 🙂