Nemohlo se nic stát?

11. dub 2022

Zdravím jdu s radou.. Večer jsme jeli s přítelem a dcerou na pohotovost kvůli tomu, že si vyvrkla kotník, jenže jsme museli jet objížďkou kde nebylo pořádně vidět a přítel jel rychleji než obvykle a nevšiml si tohoto zpomalovacího patníku,takže jsme na něj vjeli a auto s náma posločilo do vzduchu 😳🙈 už několikrát jsem mu říkala že jezdí jak kreten a stejně si nedá říct 🙄 jenže jsem těhotná v 36+5 a měla bych mít klidový režim kvůli předčasnému porodu 😔 tak jsem se chtěla zeptat jestli ten naráz mohl něco způsobit nebo jestli je i tak miminko chráněné? Ve čtvrtek mě čeká kontrola tak nrvim jeetli vydržet do čtvrtka nebo si pro jistotu zavolat na gyndu, děkuji prosím za radu 🙏

kocila
11. dub 2022

To ti nikdo nerekne…pokud mas pocit,ze se pohyby mimca zmenily,krvacis,zacaly kontrakce,vyhledej lekare na rychlou kontrolu..mimco je hodne chranene,ale co jednomu neudela nic,druhemu muze zpusobit komplikace…
A druhe polovicce bych vzakazala,ze bych mu prala tyden s obrovslym brichem,protoze pro mne i prejezd pres koleje fakt bolel,takze manzel se mnou fakt jezdil opatrne…

konidana
Autor odpověď smazal
Zobraz
darinka84
11. dub 2022

Tak pokud nemáš žádné potíže, tak se určitě nestalo nic.. Nemáš bolesti, nekrvacis... A pokud začneš rodit, tak jsi v 37.tt tak to už je super. Pokud jezdí opravdu jak kreten, tak bych spíše přemýšlela, zda budu v klidu, až bude jezdit s dětmi 🤦‍♀️ ty máš řidičák? Někdy to ze sedadla spolujezdce pro neridice vypadá trošku zkreslene..

konidana
11. dub 2022

Já když byla těhotná (asi 7.m t) tak manžel s autem skočil v zatáčce ze silnice ze svahu do pole😅 Jako byla jsem v šoku a půl hodiny chodila po silnici a rozdejchávala to. (měla jsem naštěstí bezproblémový těhotenství a i s takovejhlema příhodama jsem nakonec přenášela😅) Krom ohnutý poloosy na autě se nic nestalo. Nikomu. Naštěstí z toho tedy je už jen úsměvná historka:D

herminka
11. dub 2022

Sleduj, jestli cítíš pohyby, nekrvácíš atd.
Já jsem nehezky spadla necelé 2 měsíce před porodem (byla zima a chodila jsem do práce v 6.30, kdy ještě nebylo posypáno) a nic se naštěstí nestalo, ale měla jsem taky obavy.

autor
11. dub 2022

@darinka84 řidičák nemám právě a sedím s dcerou vzadu, vpředu kdybych seděla tak mi nepřipadá rychlejší jízda jako rychlá ale zezadu se mi to zdá že jezdí jak blbec 🙈

autor
11. dub 2022

@herminka ono za celé těhu se to málokdy pohne a když už tak někdy o sobě dá prcek vědět že třeba chvilku nemám klid ale jinak to je klidný v tom břiše 🙂 takže by se to asi sledovalo blbě ale samozřejmě jsem v pozoru kdyby náhodou 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru