Ahoj maminky,budoucí maminky,je tu někdo,kdo ještě ve 30tt nemá/neměl bříško?Já jsem teď 29+3 a vypadám tak na 12 týden...bříško mi jakoby splasklo,od začátku jsem břicho neměla ale teď zmizlo fakt hodně:-/ poslední kontrola 27+6 a malý 1010 g..
Nedošlo třeba k úbytku váhy? Možna tělo zadržovalo vodu, došlo k odvodnění a proto to "splasknutí". Já jsem čekala dvojčátka a měla jsem bříško hodně veliké jak před porodem (dle mé dr. měla v tomhle týdnu děloha rozměry jak na konci těhotenství).
Zhruba touhle dobou se miminko otáčí hlavičkou dolů, ne? Bem
Zhruba touhle dobou se miminko otáčí hlavičkou dolů, ne? Nemohlo by to být tím? Tvar břicha se pak změní... Já taky dost dlouho neměla bříško, růst začalo až tak po 28 týdnu.
No asi vlastne k nakymu otoceni pretoceni doslo protoze citim i hodne decentne a malo pohyby tak mozna jo...ja od zacatku nemela zadny brisko ale dneska jakobych ho nekde ztratila🙈
Jste drobná a mimi se určitě otočilo 😉
Ve 28tt jsem mela brisko podobne🙂 maly se narodil v pohode, byl mensi (2,6kg a 46cm) ale vzhledem k uzke panvi by mnou vetsi stejne neprosel;) sel o 3 tydny driv prirozene sam ... Miminka vedi co delaji🙂 je mozne ze se ti otocil, nebo jeste splaskl otok, tak se ti to muze zdat.. Mne brisko poradne vyrostlo az okolo 33tt a i pred porodem mi v porodnici hadali tak 5 mesic🙂 oni se tam umi zmacknout🙂
Podle bříška se to nepozná, každá jsme jiná. Při prvním těhotenství jsem měla bříško normální, ale třeba pod zimní bundou nikdo nepoznal, že mám před porodem. Dcera byla trochu menší. Zato teď jsem jak kombajn, břicho mi víc trčí, malý už je otočený hlavou dolů.
Neboj na někom to prostě nejde vidět. Jen v porodnici se tě třeba budou ptát jestli ses neztratila 😀
Díky holky 🙂
@pucmelinka kolik jste nabrala s takovym briskem?
@fujarka22 10 kilo,ale rodila jsem tri tydny pred terminem a presne tyden po porodu jsem byla na puvodni vaze...hlavne mi den po porodu splasklo bricho,tak se i dr.divili,ze uz zadny nemam...domu jsem jela v tehu gatich a nemely mi na cem drzet 😂
@fujarka22 jo,ale malej mel 3230 gramu,zadny pidi mimi...
Je to tyden co jsem prisla o Jakoubka,proto mi brisko nerostlo😪
Moc stesticka preju maminky❤️
@fujarka22 strasne me to mrzi ☹
@fujarka22 to mi moc mrzi ☹ Drz se,zase bude lip...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nevím jak mohlo bříško zmizet to je zvláštní😕 tady moje ve 40tt. Ve 30tt.už je docela velký pupík😉