Neklidné mimi po sexu v těhotenství - jak ho uklidnit?

bluehorse2020
8. říj 2021

Dobré ráno děvčata, bohužel dnes nemůžu vůbec spát.. Dnes začínám 34tt, večer jsme si dali po delší době s manželem sex a od te doby mám pocit, že mi malý ty pohyby vrací 🙈 celou noc sebou mele, kope do žeber, tlačí mi břicho ven a co chvilku mám pocit, jako při MS. Děloha se mi vyloženě nestahuje, že bych řekla, že to je kontrakce (jsem prvorodička-tak nevím 100%), ale je to opravdu tak co 5 min. Počítám s tím, že to vyvolávají ty jeho kreace v břiše. Teď jsem si dala pro jistotu magnesko, s doufáním, že se vše uklidní... Nějaká vaše rada, jak ho uklidnit? Má to někdo taky tak?

denski24
8. říj 2021

@bluehorse2020 zkus si dát sprchu a uvidíš

katherine177
8. říj 2021

@bluehorse2020 mě sex vyvolal porod ve 37.tt

sirinfirst
8. říj 2021

@bluehorse2020 po sexu mi vždycky ztvrdne břicho, ale pak už dobrý. Pokud cítíš pravidelné kontrakce nebo ať je to cokoli a sprchou to nerozeženeš, vydala bych se do porodnice

bluehorse2020
autor
8. říj 2021

Ty bolesti jako pri MS jsou ok, spis si rikam, zda jsou ty jeho pohyby v poradku... V noci jsem vzdy zabrala tak na 1-2 hodky a vzbudily me prave ty pohyby (kopance pod zebra a pod) 🙈

guliii
8. říj 2021

No u mě bolesti jako při ms byly kontrakce. Nechci strašit, ale pokud to po sprše neprejde nebo se to bude zhoršovat tak si radši zajed na kontrolu.

jjasmina
8. říj 2021

@bluehorse2020 zajela bych na kontrolu, pokud se ti něco nezdá, my sex raději oželeli

sanyy22
8. říj 2021

@bluehorse2020 jelikož si teprve ve 34tt, tak bych se nechala zkontrolovat lékařem, pro klid duše

sanyy22
8. říj 2021

@bluehorse2020 mě to dělalo taky, a můj gynekolog mě poslal si poležet do nemocnice na pár dní, dávali mi kapačku na to, aby se to "uklidnilo". Hlavně ať jste oba v pořádku ❤️

bluehorse2020
autor
8. říj 2021

Nastesti uz je vse ok 🙈🙏 podbrisek klidny, bricho netvrdne a maly uz se tez trochul uklidnil... Kdyby se to ale vratilo, tak se urcite necham zkontrolovat... Myslim, ze ted si se sexem dame zase pauzu 😁🤭

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru