Ahoj jsem 37+4 a nedokážu odhadnout kolik koření použít Máte to tak taky některá? Už od 14+3 jsem to takhle zpozorovala Mně už při ochutnávce trnul jazyk a manžel si to ještě na talíři dosolil dopepřil nebo jinak ochutil 🙈 Zmizí to po těhotenství ? Už aby to bylo Na stole musí být snad všechen druh koření aby si mohl vybrat 😄
@hoshiko pockej az te prestane bavit pro dite zvlast a upravis jidelnicek rodiny na detskou stravu. Pak zjistis, ze presolene ti chutna i chleba z obchodu. :D
Jsem te asi moc neuklidnila, ze? Muj muz si zvykl. Obcas si dosoli.
Vařím tak, aby to jedlo dítě. Takže chlap si na to nasype ještě kilo dochucovadel (extrémně solí) a vůbec, ale vůbec mě to netrápí.
@jana_zofie jj, máme to stejně 😆 a jelikož děti s námi jedí už dlouho, opravdu jsme si odvykli solit a kořenit, takže manžel si nestezuje 😆 jen je problém si pak dát kdekoli jídlo... Jak píšeš, všechno je většinou presolene 🙈 nebo přeslazene 🙈
Taky mam problem, ze varim pro dite 🙈 pritel uz si dosoluje, jeste nez ochutna 😤🤣
Nicmene tak at ti to chlap dochuti 🤷🏻♀️ neni nic snazsiho..
Ja tedy ne pri tehu ale po detskych jidlech a narizene jaterne/zlucnikove diete, kdyz manzel remca ze to je malo neco, nebo ze zas tam neni cibule…tak ho potesim, ze si muze varit sam 🙂
A muži upadnou ruce, když si tam bude muset sam dosypat sůl a pepř ? :D holt každý má jiné chutě, když budeš vařit později pro celou rodinu, tak to stejně nemuzes nějak extra kořenit, tak si chlap aspoň zvykne :D
@krisstina93
@jjasmina
Jasně že neupadnou a koření si to sám Jen je to komické jak tam sype snad celé balení kořeni Tak jestli někdo to má podobně a koukám že ano 😃
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
to je spise korona nez tehotenstvi ne ?