Necitlivý palec u nohy. Uklidníte mě?

9. srp 2022

Ahoj. Jdu si pro radu. K Dr sem samozrejme obednana ale potrebuju neak uklidnit nez budu mit termin 🙂
Vcera jsem byla ve meste a pri chuzi sem zacitila divny palec na prave noze. Sahla jsem si na neho a zjistila, ze ho necitim. Proste misto dotyku citim takovy mravenceni. A taky mam citlivou zilu ktera mi vede pres ten palec. Posledni dobou me hrozne boli nohy, kdyz jsem hlavne v klidu vecer. Leva noha me boli od chodidla po holen ke koleni. Do toho se vcera pridal ten palec na prave strane. Holky ja mam hrozny strach ze na ty nohy ochrnu. Prosim uklidnete me nektera ze si tim nekdo prosel a nakonec to byla banalita 🙂 dekuji moc za kazdy komentar

lenerka1
9. srp 2022

Necitlivěl a mravenčil mi palec u nohy vždy po ránu, někdy se přidaly i ruce, přetrvávalo to i po porodu a pomohla až fyzioterapie - bylo to od páteře.

victress
9. srp 2022

hlavně se uklidni, proč bys měla hned ochrnout, nesmíš tolik googlit, možná je to nedostatkem Mg, možná od páteře, to bývá dost časté i mimo těhotenství...

majena39
9. srp 2022

Já měla v prvním těhotenství úplně necitlivou přední část stehna. Přešlo to po porodu... Asi nějaký skriply nerv 🙄

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru