Ahoj holky,
cca od 32 tt mě trápí nechutenství. Nejde o to, že bych musela nějak přibírat, už teď mám nahoře 13kg ( teď 34 tt), ale jde spíš o to, že do sebe nedokážu dostat skoro nic kromě brambor a jablek. Jinak vše jen v nepatrném množství. Už to trvá dva týdny, začalo to pálením žáhy.. když do sebe dostanu alespoň poloviční porci oběda, do večera mě příšerně tlačí žaludek. Povečeřím jogurt a jabko, samozřejmě usínám s prázdným žaludkem (jinak bych nespala kvůli pálení žáhy) a ráno mě zase bolí žaludek z hladu. Vypiju čaj, něco málo sním a je mi těžko...
Přitom nevolnosti mě netrápily ani na začátku, a po celou dobu js byla spíš rozežraná. Zažila jste to některá? Pomáhá na to něco, nejlépe bylinkového? Díky
Naštěstí v pondělí mažu k doktorovi, tak to tam řeknu
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@ka_cici já na tohle trpěla mimo tehu a to v období kdy jsem měla nedostatek vitamínů B12 (nebo spíše hodnoty naprosto nulové) nechutenství, žaludeční problémy, únava a nechuť k čemukoliv. Pokud vím tak b-komplex v tehu nevadí beru ho sama..ale nejjistejsi jak se opravdu dozvědět co se děje je zajít za doktorem 😉 třeba obvodak ten by ti mohl udělat krevní testy ze kterých zjistí jestli ti něco chybí.