Nažloutlý výtok ke konci těhotenství

lee92
21. črc 2017

Tehulky a maminky, potrebovala bych poradit 🙂 mela jste nebo mate nektera nazloutly vytok ke konci tehotenstvi? Jsem 36+5 tt. Kultivace OK, vytok nezapacha, neni hrudkovity, ale je ho dost. Nevim, zda se nemuze jednat o plodovou vodu, ale ta by mela byt cira?!

Potrebuji prosim uklidnit, ze je to ok 😀

kamilka90
21. črc 2017

@lee92 Já mám celé těhotenství výtok, nejdřív byl čirý, bílý a teď ke konci je už takový žlutozelený a mám ho o dost víc... žádný obtíže nemám, ale třeba na 3intimky přes den to je...teď ve výtěru jsem měla kvasinky a ještě něco a Dr. říkal, že je to dobrý...tak z toho taky nejsem extra moudrá, ale snad dobrý no 🙂

annie24
21. črc 2017

Já ho mám taky celkem žlutý, nezapáchá,kultivace OK a žádné problémy nemám.. Je to hlavně ráno a někdy mi to přijde trošku jako sopl😀 tak si říkám, ze to možná už bude zátka protože mám do termínu 13 dnů

kamilka90
21. črc 2017

@annie24 Já to mám stejný, ale myslím, že zátka t není.. zaprvé to mám už dlouho a zadruhé zátka je čirý hlen s příměsí krve nebo jakoby dohněda... to bude prostě výtok v rámci těhotenství asi...

nikkolina
21. črc 2017

Mam to taky tak. A ted ke konci vic a vic. 38tt

kamilka90
21. črc 2017

@nikkolina Jojo přesně, třeba dnes v noci mě to i vzbudilo, jak sem to cítila...

annie24
21. črc 2017

@kamilka90 no mně Mamka a TD..říkala, že ta zátka může být ruzdna, takže i klidně žlutý hlen, nebo do hněda a nebo s příměsí krve

kamilka90
21. črc 2017

@annie24 Jojo, v těhu je možné vše 🙂

bacika
21. črc 2017

@lee92 Může to být hlenová zátka, pomalu odtékající voda. Zajdi si s tím k lékaři ať se na tebe podívá 🙂 Já jsem taky měla ke konci těhotenství a byla to hlenová zátka a byla taková nažloutlá jak popisuješ, to může být u každého jiné 🙂 Možná to za chvíli bude 🙂

18987
16. dub 2023

@nikkolina mám to taky jsem 37+3 od včerejšího večera do teď mě poboliva v podbrisku , včera večer to bolelo hodně nevěděla jsem jak si mám lehnout musela jsem se opatrně otočit hodně to bolelo a dneska od rana mám taky žlutý výtok když jdu na záchod a po malé straně se utru tak to mám huste a na intimce to mám žluté tak se chci taky zeptat co to znamená já mám rizikovku už 3 krat sem byla v nemocnici protože moje malá chtěla jít už ven a jsem otevřená pro 2 prsty ale i přesto mě pustili domu protože nemají lůžka volné řekli když nemám kontrakce tak mě pustí jenom ta bolest v podbrisku je dneska a včera zase tak mám strach
Předem dekuji 😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru