Ahoj maminky.
Je tu někdo kdo má tehotenskou cukrovku?
Jedla jsem sladké každý den a malý byl každý den hrozne aktivní. Teď mi před týdnem zjistili vyšší hodnoty na cukrovce,takže dodržuju jídelníček a už jsem fakt dlouho neměla nic sladkého. Je možné ze je malej teď takovej linejsi? Jako cítím ho,ale nedá se to srovnat s tím co vyvadel predtim :D má to tak taky nekdo?
Já mám teda cukrovku 1.typu, ale občas si musím dát cukr na hypo ale od nějakýho 31.tydne už tolik nedivoci ani po něm, myslím že je to tím že má min prostoru, spíš se tam jenom tak snaží protáhnout natáhnout, předtím kopal jak ďas až to bolelo.. No ve čtvrtek sme byli na kontrole a všechno v pořádku, tak doufám, že to tak budete mít taky.
Jsem třetí den na dietě, mám tehotenskou cukrovku, začínám 27tt. Zatím kope normálně, ale je fakt, že když jsem si dala meloun, tak kopal vic nebo po kakau, jinak jim vše podle diety, žádný cukr navíc.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@name6 nemám zkušenost s cukrovkou, ale vůbec se nedivím, že se miminko bez sladkostí méně hýbe, moje děti se taky pořádně mlely zejména po čokoládě a bez ní byly líné. Takže já bych řekla, že je to do jisté míry normální, ale kdybys měla pochybnosti, tak se radši nech zkontrolovat.