Holky mám dotaz mozna spis pro maminky vice dětí. Vim ze kazde tehotenstvi je jine ale mam doma 2 deti obe se narodili v 36+tt ted cekam 3.a tak nejak si myslim ze to bude podobně. Mate deti narozene přibližné stejne nebo kazde jinak? Napr kamaradka má 3 deti vsechny prenasela. Diky
Ja obe deti prenasela. ☺
prvni 3 dny pred terminem, druhe 2 tydny pred terminem
první 39+1, druhé 39+3, ale druhé se nerozhodlo samo, ale šlo ven plánovaným císařem
Já mám první 36+6, druhé 37+3 - oba kluci a třetí holka 38+0. Takže to bylo podobné.
obě 40+2
Ja jsem mela první den pred terminem podle ms a druhé prenasela o dva týdny.
První 33+1, druhé 39+0
Obe prenasene 9 dni, syn sel spontanne, dcera vyvolavana (dle me zbytecne, ale natlak lekaru jsem nezvladla).
První syn vyvolavane 41+5 a druhá dcera sama 39+3
První 38+0, druhý 38+1.
první 38+3, druhé 38+6
Vidim ze az na vyjimky se vcelku potvrzuje má zkusenost ze vetsinou se rodí hodne podobne terminu predchoziho tehu diky moc vsem
36*6,39*0 a treti ppodle pm 37*6 dle uz ve 12tt 39*0....
ahoj,první 38+5t a druhé 38+6tt 🙂
Obě děti jsem přenášela 11 dní 🙂
36+1 a 33+1
40+6, 41+6, 41+3, teď čekáme čtvrté a nečekám že bude v terminu.
První 39+3, druhý 39+2 (ale nebýt oxitocinového zátěžáku, který to popohnal, protože už to prý bylo na spadnutí, tak by možná taky vydržel o ten jeden den pozdêji). Tak jsem počítala, že třetí bude stejně nebo dřív (bylo navíc o asi 3 dny starší, tzn. čekala jsem tak 39+0) a nakonec 39+5. Není to sice o moc, ale nemyslela jsem, že bude později než předchozí. A mám dvě známé, které měly obě první děti před termínem a třetí až po (jedna týden po, druhé ho dokonce vyvolávali).
Osobní zkušenost nemám, ale kamarádky to takto opravdu měly. Jedna má tři děti a všechny tři porody byly vyvolávané v tom nejpozdějším možném termínu. Další má dvě děti a obě předčasně narozené, jedno 33tt a druhé 35tt (opět hrozil předčasný porod už dříve). Další měla tuším první dítě v 36 tt a druhé v 37tt. A další měla dva plánované císaře, oba předčasně z důvodu komplikací někdy v 37 tt.
Obě děti přesně na termín 🙂
Mám tři děti. Měla jsem. Prostřední mi před 4 lety zemřela. V době, kdy se narodily, se dávali dva termínu porodu, jeden podle menstruace a druhý podle pohybů. Všechny tři se narodily přesně uprostřed těchto termínů.
Obě dvě děti se narodili 38+0,teď čekám třetí tak jsem zvědavá jestli se taky trefí 🙂
36+1, 37+4, 36+5..
Syn vyvolávaný 38+2 , dcera vyvolávaná z důvodu odtoku plodovky 37+2 a teď čekám třetí a jsem zvědava.-D
první syn 38+2, druhý 38+4, teď doufám že bude také dřív, chci být na Vánoci už doma
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
První dítě 41+4,druhé 40+5,třetí 39+0 a čtvrté 40+4. 🙂