Napínání vazů v těhu

lucischa
21. lis 2016

Čau holky, máte fígle jak ulehčit při napinání vazu v těhu? Nejsem si jistá, jestli vůbec něco pomůže, magnezium mi nepomáhá, trápí mě to napínání snad co druhý den a začíná me to štvát.díky bohu,jsem funkční aspon půl dne, furt si říkám, ze si časem zvyknu, ale zatím si nezvykam 😀

zuzinka6
21. lis 2016

myslíš taková ta urputná bolest kolem pipiny?

lucischa
autor
21. lis 2016

Ne, myslím bolest v podbřišku, me to přijde jako tahání a řezání, ja to mam z 90%na pravé straně, ale může se to projevovat i jinak

zuzinka6
21. lis 2016

@lucischa občas mi bolí břicho jako při ms a někdy tvrdne. Mně dost trápily vazy kolem pipky a třísla, strašně to bolelo, hlavně ke konci, nemohla jsem vůbec chodit....ale pamatuju si, jak mi asi tejden před porodem spadlo břicho a bylo po bolesti. Z ničeho nic:_)

ko87
21. lis 2016

Já měla to samé co @zuzinka6, už někdy od 20tt. Pomohlo, až když už jsem mohla být v klidu doma a odpočívat. Čím víc pohybu, tím horší to bylo. Břicho mi tvrdlo ostosest a i to se pak dost zmírnilo. Tak zkus víc odpočívat, třeba to aspoň trochu pomůže. Ale je mi jasné, že se to lehko řekne...

zuzinka6
22. lis 2016

@ko87 jj, odpočinek pomůže, na dlouhý proházce mi to bolelo dost a druhej den vůbec..bud chodit každej den nebo hodně málo..jak se mi to rozleželo, zas to bolelo..

ly1987
28. dub 2017

mívám to docela často... hlavně při chůzi a je to dost nepříjemné, kolikrát pak jdu radši jak důchodce 😀 beru horčík a prý se má víc odpočívat a šetřit se, ale ne vždy se to podaří 🙄

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru